Fosta solistă a trupei Trinity iubeşte din nou cu patos, iar dacă majoritatea curtezanilor erau mai ”copţi” decât ea, iată că cel cu care Lili Sandu (37 de ani) împarte acum dormitorul are doar 25 de ani. Cei doi s-au afişat împreună sâmbătă noapte, la un local din staţiunea Vama Veche, unde s-a încins un chef pe cinste.


Dacă Bogdan Stelea, fostul iubit, o răsfăţa pe Lili Sandu în vacanţe exotice în Spania sau în Turcia, iată că, mai nou, solista acceptă şi distracţiile din boema staţiune Vama Veche, acolo unde, dacă ai bani de cort şi de bere, te poţi considera ”Regele Litoralului”.

lili212-13-vedete-foto-2-2-.jpg

Silviu s-a “uşurat”, iar Lili i-a ţinut paharul şi l-a asistat
Foto: Mihai Ionescu

Nu de alta dar iubitului ei, Silviu Tolu, un fotomodel chipeş, preferă distracţiile de pe Litoralul românesc. Iar ea ar face orice de dragul acestui bărbat, care, la numai 25 de ani, are un palmares impresionant în lumea modei, fiind imaginea celebrului brand Guess ani la rând. Ochi albaştri, buze senzuale, înalt ca bradul şi trup de Adonis - acestea au fost atuurile cu care Tolu, alias Elvis Presley de România, a cucerit-o pe Lili, aşa că diferenţa de vârstă de 12 ani a fost ultima problemă în calea fericirii lor.

bp9h5345.jpg

Cei doi au petrecut până dimineața
Foto: Mihai Ionescu

lili312-13-vedete-foto-3-2-.jpg

Frumoasa actriţă face haz de necaz, însă Silviu e foc şi pară
Foto: Mihai Ionescu

Şi, chiar dacă mai are doar trei ani până la schimbarea prefixului, bruneta se comportă ca o adolescentă îndrăgostită lulea. Fotoreporterii Click! au surprins-o, sâmbăta trecută, distrându-se sub clar de lună alături de Tolu. Iar dacă pe Facebook ea îşi etalează ţinutele extravagante şi vreme de câţiva ani a locuit în America, unde a dus-o boiereşte, pe Litoral era de nerecunoscut în jeanşii scurţi şi în tricoul marinăresc.

lili412-13-vedete-foto-5-2-.jpg

Nervos că a fost fotografiat, Silviu Tolu o ia la pas, iar Lili încearcă să-l calmeze
Foto: Mihai Ionescu

În schimb, el nu s-a despărţit de un pahar, pe care l-a lăsat din mână doar când a trebuit să se ”uşureze” în boscheţi, timp în care Lili nu s-a întors cu spatele la Tolu, ci l-a privit cu zâmbetul pe buze.

lili512-13-vedete-foto-4-3-.jpg

În octombrie 2015, cei doi s-au afişat şi la un eveniment monden, dar n-au recunoscut că sunt iubiţi

Nu ştim ce a amuzat-o aşa de tare, cert este că  atunci când a văzut aparatele de fotografiat, Lili Sandu şi-a ieşit din pepeni: ”Care e problema? Sunt în vacanţă. El nu este persoană publică şi nu vreau să vorbesc despre asta”, s-a răstit vedeta la fotoreporterii Click!, în timp ce-şi ţinea iubitul strâns de mână. După câteva ore de distracţie, cei doi porumbei au pornit agale spre hotel.  

Click! spune

Are 25 de ani și a început cariera de manechin în urmă cu șase ani. Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziția 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier și DRYKORN.

 

Loading...