El cu o cutiuţă de dulciuri în mână, ea se opinteşte cu toate sacoşele! Miliardarul Nick Rădoi ştie să-şi pună la treabă logodnica în egală măsură cu răsfăţul pe care i-l oferă. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la cumpărături, iar felul cum îşi împart sarcinile spune totul despre relaţia lor!


Proaspăt întors în România, Nick Rădoi (52 de ani) nu face nici un pas fără logodnica lui, Mădălina Apostol (29 de ani).

nick-radoi2.jpg

Mădălina Apostol a cărat singură coşul, în timp ce iubitul ei, miliardarul Nick Rădoi, a fost ”ocupat” doar cu o cutiuţă cu dulciuri
Foto: Mihai Ionescu
 • Bruneta se opinteşte cu sticlele de apă
  Fotografii: Mihai Ionescu
 • Verifică atentă produsele ca să le aşeze în ordine
  Fotografii: Mihai Ionescu
 • Ridică cu greu sacoşele şi le duce la portbagaj
  Fotografii: Mihai Ionescu
 • După ce închide uşa, duce coşul
  Fotografii: Mihai Ionescu
 • Mădălina are şi rolul de şofer
  Fotografii: Mihai Ionescu
1/5

Măcinat de dorul brunetei, miliardarul din America o vrea tot timpul lângă el: stau împreună, ies la distracţie împreună, fac cumpărăturile împreună. O răsfaţă cât poate, dar totul are, se pare, şi un ”preţ”.

nick-radoi3.jpg

Bruneta se opinteşte cu sticlele de apă
Foto: Mihai Ionescu

În urmă cu două zile, fotoreporterii Click! i-au surprins pe îndrăgostiţi la un centru comercial din Capitală, unde au mers să facă aprovizionarea. Şi au cumpărat, nu glumă: Nick şi Mădălina au umplut până la refuz un cărucior cu sacoşe doldora de mâncare, dulciuri şi produse de curăţenie.

nick-radoi4.jpg

Verifică atentă produsele ca să le aşeze în ordine
Foto: Mihai Ionescu

Când a venit însă vorba de împins „proviziile” şi de încărcat portbagajul maşinii, miliardarul a bătut în retragere.

Au luat mâncare şi produse de curăţenie

Nu s-a deranjat să-şi ajute logodnica, ba chiar a urcat rapid pe bancheta din dreapta a maşinii ca să n-o „deranjeze”. Aşa că Mădălina s-a văzut nevoită să facă totul singură.

nick-radoi5.jpg

Ridică cu greu sacoşele şi le duce la portbagaj
Foto: Mihai Ionescu

A luat plasă cu plasă din cărucior şi le-a pus în portbagaj, apoi a tercut frumos la baxurile de apă plată şi minerală, iar la final a aranjat în maşină şi produsele de curăţenie cumpărate. În tot acest timp, americanul a stat nemişcat în maşină.

nick-radoi6.jpg

După ce închide uşa, duce coşul
Foto: Mihai Ionescu

Să fie oare de vină petru lipsa lui de gentileţe tratamentul stomatologic care îi dă bătăi de cap? Rădoi a venit în România cu gândul să-şi facă un „zâmbet de Hollywood”, adică să-şi înlocuiască faţele dinţilor.

nick-radoi7.jpg

Mădălina are şi rolul de şofer
Foto: Mihai Ionescu

El face astfel şi o economie substanţială, având în vedere faptul că, în România, costurile tratamentelor stomatologice sunt mult mai scăzute decât în SUA. În plus, a îmbinat şi utilul cu plăcutul: îşi rezolvă problema medicală şi poate fi alături de bruneta care în curând îi va deveni soţie.

Ştie să fie şi romantic

madalina-romantica.jpg

În weekend, la o cină romantică

Sosit în ţară săptămâna trecută, Rădoi şi-a răsfăţat iubita în weekend ca pe o prinţesă.  Omul de afaceri  cu o avere estimată la 30 de milioane de dolari a „decorat” camera cu flori, a desenat o inimă din petale de trandafiri  în patul imens, “cuibuşor de nebunii”, a aprins lumânări parfumate şi i-a pregătit Mădălinei un cadou scump. El i-a oferit brunetei un lănţişor cu pandantiv în formă de inimă, cu multe diamante încrustate, iar în mijloc, cu iniţiala numelui său, R. Cei doi sunt împreună de aproape cinci luni, iar la sfârşitul verii au decis că vor să-şi oficializeze logodna cu o slujbă la biserică. Deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat.

 

 
 
Loading...