Simona Halep este cea mai valoroasă sportivă a României, dar nu face deloc caz de acest statut. Ea se comportă ca o persoană obişnuită, căreia nu-i pasă dacă e îmbrăcată în pas cu moda, ci comod, sau care nu vrea să aibă şofer dacă îşi poate conduce singură limuzina.


A doua jucătoare a lumii a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! în zona Primăverii din Bucureşti, una pe care o iubeşte, pentru că acolo îşi construieşte şi casa visurilor sale, în care să locuiască alături de familia pe care şi-o va întemeia. Cum afară era foarte frig, fiind chiar în orele de dinaintea începerii ninsorii, Simona, care ştie cât de importantă e sănătatea, s-a îmbrăcat corespunzător, cu un trening gros şi o geacă, dar şi cu gluga pe cap, pe care a purtat-o chiar dacă de la ieşirea din clădire până la locul de parcare al maşinii erau doar câţiva metri. De altfel, ea a recunoscut mereu că preferă vara şi căldura, poate şi pentru că e născută şi crescută la Constanţa. Înainte de plecarea spre casă, românca nu a uitat să îl ”omenească” pe parcagiul care a avut grijă de bolidul ei de lux. Acesta e un Mercedes 63 AMG în valoare de aproximativ 150.000 de euro, pe care l-a primit de la producătorul german în calitate de ambasador al brandului. 

5_front_halep_poza_mica_1.jpg

Halep a plecat cu limuzina ei spre casă

 

În ceea ce priveşte tenisul, Simona continuă antrenamentele la Complexul Olimpic de la Izvorani, unde există un teren cu o suprafaţă similară celei pe care se joacă la Antipozi. Problema e că nimeni nu ştie când va începe sezonul sau când va avea loc Australian Open, aşa că şi antrenorii au probleme în alcătuirea unui program, pentru că nu ştiu exact pentru când să programeze atingerea formei maxime a sportivilor.

Este cu Toni Iuruc din vara trecută

5_front_halep_caseta_1.jpg

FOTO: Click!
Simona şi Toni se simt foarte bine împreună

 

Din vara anului trecut, Simona Halep (29 de ani) pare că şi-a găsit jumătatea. Alesul ei e omul de afaceri Toni Iuruc (41 de ani), iar planurile lor sunt cât se poate de serioase. La începutul acestui an se vorbea inclusiv de o nuntă după US Open, adică în septembrie, dar pandemia le-a dat acest vis peste cap. Nu le-a slăbit însă dragostea, astfel că este foarte posibil ca anul viitor, dacă va trece criza provocată de coronavirus, să avem parte de nunta deceniului în sportul românesc.

 
 
Loading...