Lavinia Pîrva și-a obișnuit deja fanii cu imagini în care apare în ipostaze sexy, pe rețelele de socializare, însă de când s-a aflat că este însărcinată, soția lui Bănică a devenit și mai dezinvoltă, publicând în mediul online o serie de fotografii care i-au captat perfect strălucirea ce le apare viitoarelor mămici pe chip, în timpul sarcinii.


Lavinia Pîrva este însărcinată pentru prima oară, pregătindu-se să devină în curând mămică, însă, până atunci, soția lui Bănică a mai adăugat câteva imagini la colecția sa personală de poze sexy, petru a se mândri cât de mult posibil cu silueta sa, înainte să mai crească burtica.

Lavinia Pîrva, o graviduță sexy

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare câteva de imagini în care apare în ipostaze senzuale, semn că sarcina îi priește de minune. Bebelușul va fi al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr., care are deja experiență astfel, și va fi un real ajutor în viața Laviniei, care trece pentru prima dată prin experiența de părinte.

lavinia-parva-insarcinata-1.jpg

Lavinia Pîrva nu renunță la pozele sexy
Foto: Instagram

Soția lui Bănică, aflată în al doilea trimestru de sarcină, este extrem de sexy și radiază de fericire de când s-a aflat vestea că va deveni mămică. Pentru una dintre imaginile publicatepe rețelele de socializare,  Lavinia Pîrva a îmbrăcat o cămașă albă, cu un decolteu adânc. Fotografia în cauză a fost apreciată de fani, care au ținut să o felicite pentru sarcină, acoperind-o pe vedetă în complimente.

lavinia-parva-insarcinata2.jpg

Lavinia Pîrva va deveni mămică în 2019
Foto: Instagram

Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică a ales să-și anunțe fanii că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului de Crăciun pe care acesta îl susține anual la Sala Palatului. În urmă cu aproape 2 săptămâni, chiar de ziua de naștere a fiicei sale, rezultată din mariajul cu Andreea Marin, Violeta, Bănică a dat marea veste. Artistul mai are un băiat în vârstă de 16 ani, pe Radu, copilul din idila lui cu Camelia Constantinescu.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară.. Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ştefan Bănică pe scenă, la momentul respectiv. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2017, în secret, în Bulgaria.

 
 
Loading...