A interpretat roluri importante în filme, pe scenele româneşti sau a apărut în cele mai difuzate reclame la tv! Totuşi, îndrăgitul actor Şerban Pavlu (39 de ani), alias „Văru’” (rol pe care îl interpretează într-o campanile publicitară), a mărturisit că nu s-ar da în lături să devină şofer de taxi.


Cunoaşte toate străzile din Bucureşti cu lux de amănunte şi este pasionat de condusul maşinilor! De curând, Şerban Pavlu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că ar vrea să spargă toate tiparele: să fie taximetrist. „Am carnet din '95, îmi place extraordinar de mult să conduc și, pentru mine, este a doua meserie de vis, după actorie. Cunosc străzile din București foarte bine, m-am simțit foarte bine în pielea personajului (n.r. - personajul unui taximetrist, din serialul "Umbre"). Dacă aș aștepta un rol în America, eu aș sparge clișeul, aș vrea să fiu șofer de taxi, nu chelner”, a mărturisit actorul, pentru Click!

pavlu.png

serban pavlu rol hbo taximetrist
Șerban Pavlu, unul dintre actorii principali ai proiectului de televiziune realizat de HBO
Foto HBO

De curând, artistul a interpretat un rol important într-un proiect inedit. Este vorba despre un nou serial produs de HBO Europe în România, “Umbre”, care va avea premiera pe 28 decembrie. „A fost un proiect extrem de obositor, cu multe zile de filmare una după alta. Rolul meu a necesitat o parte importantă de pregătire fizică, am inventat un mers al personajului, o atitudine a personajului, a fost extrem de provocator. Eram în permanență speriat la scenele cu cascadorii de faptul că aș putea să lovesc în mod real pe cineva. Cascadorii alături de care am avut scenele de bătaie au fost profesioniști și au avut foarte multă răbdare cu mine”, a adăugat actorul.

SUPERgalerie foto cu scene din serialul „Umbre"

„Umbre”, un amplu proiect tv realizat de HBO

80 de locaţii, 20 de cascadori, 300 de costume, 950 de figuranţi, 130 de maşini la cadru – iată doar câteva dintre elementele noului serial tv produs de HBO. „Cu o distribuție remarcabilă și o manieră de filmare neconvențională, serialul iese din zona previzibilului și surprinde prin originalitate. Într-un București al contrastelor, personajele bine conturate și complexe dau viața unui scenariu veritabil”, sunt de părere reprezentanții HBO.

Povestea serialului

Relu Oncescu (interpretat de Șerban Pavlu) are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găsește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafață, una câte una.

Distribuţia

Filmul regizat de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, după un scenariu adaptat de Bogdan Mirică, îi are în distribuție pe: Șerban Pavlu („Moartea Domnulul Lăzărescu", „Toată lumea din familia noastră", „Câinele japonez"), Maria Obretin („Funeralii fericite", „București Non-Stop"), Andreea Vasile („De ce eu?"), Dan Hurduc („În derivă", „Domestic"), Mădălina Craiu („Blu", „Poarta Albă"), Gabriel Huian („Principii de viață", „Marilena de la P 7"), Doru Ana („După dealuri", „Visul lui Adalbert"), Dorel Vișan („Balanța", „Despre oameni și melci"), Ștefan Velniciuc („Frații Jderi", „Șobolanii roșii"), Sergiu Costache („Domestic", „Funeralii fericite"), Andi Vasluianu („Un bărbat pentru Sara", „Alex").

Pavlu, favoritul dublajelor pentru desenele animate

În ultima perioadă, actorul a dublat pentru foarte mutle filme de desene animate. Iată doar câteva exemple: „Kim Possible” „Madagascar 2”, „Kung Fu Panda”, „Mașini 2”, „Winnie de pluș”, „Păpușile Muppets”, „Jake și pirații din țara de nicăieri”, „Violetta”, „Avatar: Legend lui Aang”.

Loading...