După ce și-a găsit sufletul pereche, Mirela Baniaș, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a decis să facă pasul următor în relația cu acesta. Mirela a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care a arătat prima ecografie a bebelușului, iar admiratorii acesteia nu au putut decât să-i ureze sarcină ușoară și multe împliniri alături de bebe. Totuși, aceasta a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva complicații în ceea ce privește sarcina. Iată despre ce este vorba!


Mirela de la „Insula Iubirii” este însărcinată în două luni! Fosta concurentă a uneia dintre cele mai urmărite emisiuni autohtone a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, prin intermediul unei imagini ce conținea ecografia bebelușului.

După ce a trecut printr-o despărțire de fostul ei iubit cu care a plecat în Thailanda să-și testeze relația, Ionuț Gojman, și după ce a pierdut și atenția ispitei Mircea, se pare că Mirela a dat uitării trecutul și s-a decis să-și întemeieze o familie alături de actualul ei partener de viață. 

Mirela de la „Insula Iubirii” este însărcinată 

În prezent, Mirela se iubește de ceva vreme cu Florin, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se bucură de un statut financiar bun, deținând un resort. De asemenea, cei doi și-au programat și nunta în acest an, însă până atunci, s-au decis să mărească și familia. Florin a mai fost căsătorit, are copii, dar s-ar bucura enorm să devină din nou tată. 

mirela-banias-iubit.jpg

Foto: Arhivă personală

Totuși, doctorii nu i-au dat vești tocmai bune Mirelei, aceasta întâmpinând câteva complicații în timpul sarcinii. Cum nu știa că este însărcinată, se pare că a luat câteva antibiotice puternice, dat fiind faptul că a contactat o gripă. Acum, medicii nu îi pot spune cu exactitate dacă poate duce sarcina la final, însă Mirela speră să decurgă totul normal, deoarece de foarte mult timp îşi doreşte un copil.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)”, a declarat Mirela Baniaş pentru www.spynews.ro.

Mirela a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Insula Iubrii”, ajungând rapid la inimile telespectatorilor prin modul său de a fi. Totuși, spre finalul emisiunii, aceștia și-au schimbat punctul de vedere, după ce Mirela s-a rugat de fostul ei iubit, Ionuț Gojman, să-i mai dea o șansă în relație, asta după ce îi mărturisise ispitei Mircea că se îndrăgostise de el și că nu-și mai dorește să se uite înapoi, la partenerul cu care venise pe Insulă. Mirela a fost cunoscută și pentru povestea ei de viață, făcând pușcărie la un moment dat. 

 

 
 
Loading...