Catrinel Menghia nu este singura vedetă din familie. Sora actriţei, Lorena, este una dintre cele mai frumoase atlete din lume şi cochetează şi ea cu lumea modelingulul. Recent, mezina a fost gazda unei gale, unde a făcut furori pe scenă.


Catrinel Menghia (28 de ani) se mândreşte cu sora ei. Frumoasa actriţă le-a împărţăşit prietenilor succesul de care se bucură mezina familiei în branşa ei. Lorena Menghia este sportivă de performanţă, iar recent a captat toate privirile într-o rochie mini, strălucitoare. 

lorena.jpg

catrinel menghia lorena menghia atleta gala
Lorena Menghia a fost prezentatoarea unui eveniment sportiv
Foto: arhiva personală

"Una dintre cele mai frumoase atlete din lume e sora mea mai mică .. Şi deșteaptă ... Şi campioană balcanică ! Oare cum mă simt ? Cine a prezentat la Bucureşti The Balkan Athletics Gala 2014 ? Frumuseţea ei îţi captează atenţia, dar personalitatea ei îţi captează inima.. Te iubesc, sora mea", a scris Catrinel pe pagina ei de socializare.  

lorena_menghia.jpg

catrinel menghia lorena menghia atleta gala
Sora actriţei este sportivă de performanţă
Foto: arhiva personală

În urmă cu doar câteva luni, Lorena Menghia (26 de ani) a fost din nou în centrul atenţiei. Campioană naţională la săritura în înălţime în 2005, fosta atletă are acum şanse mari să facă bani frumoşi în modeling. Pe 11 septembrie, ea a defilat în cadrul colecţiei “Duality”, pusă în scenă de designerul român Dorin Negrău la New York. Lorena a fost o apariţie extrem de sexy, cu sânii la vedere, iar asemănarea cu sora ei mai mare a creat confuzie în sală.

 

 
 
Loading...