Vica Blochina (38 de ani) este nevoită să renunțe la confortul de acasă pentru noua emisiune în care va fi implicată, "Ferma Vedetelor", de la Pro TV. În plus, nu va mai putea petrece timp îndelungat alături de fiul ei, Edan (7 ani).


Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete care au acceptat provocarea lansată de “Ferma Vedetelor”. Ea se i se alătură lui Ștefan Stan, în cea mai mare provocare 100% românească din sezonul de primăvară și este gata să renunțe la confortul lumii moderne pentru experiența inedită de la “Ferma Vedetelor”.

vica_blochina.jpg

vica blochina proiect renuntare emisiune
Vica Blochina este nevoită să renunţe la confortul de acasă pentru "Ferma Vedetelor"
Foto: Pro TV

Vica Blochina a devenit un personaj prezent în lumea mondenă datorită carismei sale, iar recent pasiunea pentru îngrijire și producerea propriilor tratamente, creme și produse de îngrijire ocupă un loc important în viața ei. Pe lângă viața mondenă, Vica este și o mamă model, care se implică activ în viața fiului ei, Edan, pe care îl are cu selecţionerul Victor Piţurcă (58 de ani). De aceea, cel mai greu lucru la acest proiect va fi despărțirea de el, fiind obișnuiți să își petreacă tot timpul împreună.

“Proiectul mi s-a părut extrem de incitant! Nu știu dacă voi avea a doua oară o șansă ca asta, așa că trebuie să profit! Sunt convinsă că va fi o lecție de viață nemaipomenită, pe care vreau să o trăiesc intens. De două luni mi-am schimbat regimul de viață: merg de două ori pe zi la sală, mănânc sănătos, fac yoga - mă simt perfect. Am fost chiar și la o fermă pentru o zi. Nu am stat, însă, niciodată atât de mult fără Edan și la un loc cu 11 oameni cu care n-am ieșit nici măcar la o cafea înainte. Sunt curioasă cum va fi Vica atunci când va părăsi ferma. Ce se va întâmpla cu Vica de acum?”, a mărturisit emoţionată Vica.

"Ferma Vedetelor"

Timp de 3 luni, cele 12 vedete vor trebui să locuiască izolate, la o fermă, în condiții de acum 100 de ani: fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau internet. Însă, provocările nu se vor rezuma doar la a locui împreună. Cei 12 concurenți vor trebui să facă față unor sarcini săptămânale și zilnice, care le pot aduce beneficii, iar Iulia Vântur, gazda emisiunii, va fi alături de concurenți pentru a lua pulsul locului și a fi alături de ei în momentele grele.

 
 
Loading...