Doar o săptămână o mai pot vedea telespectatorii emisiunii "Te vreau lângă mine" pe Gabriela Cristea (42 de ani) în postura de gazdă. Locul ei va fi luat de Bianca Drăgușanu, dar actuala prezentatoare are toate motivele să fie fericită în urma acestei despărțiri: în doar trei săptămâni va deveni mămică pentru prima dată.


De când l-a întâlnit pe Tavi Clonda, Gabi Cristea are toate motivele să fie fericită. Alături de el a reușit să pună bazele unei familii pe care și-a dorit-o mereu, iar viața lor se îmbogăți curând de îndată ce-și vor strânge fetița în brațe. Cei doi s-au pregătit ca la carte și i-au creat o cameră ca în povești prințesei lor, în care tronează un pătuț luxos.

Deși multe persoane s-au grăbit să le ureze toate cele bune și să-i laude pentru grija la detalii, s-au găsit și destui care să-i acuze că își vor neglija copilul dacă au cumpărat o asemenea piesă de mobilier și să le atragă atenția că fetița ar trebui să doarmă cu mama ei.

"Oricum nu o să stea copilul în pătuț, că face pneumonie. Cel mai bine stă în pat cu mama lui, se încălzește lângă ea și doarme liniștit. La pieptul mamei, acolo e locul lui, în pătuț stă ca pe peronul gării și o să răcească negreșit. Dar cine nu știe, nu știe, de ce nu m-ați întrebat și pe mine înainte să cumpărați, că v-aș fi răspuns cu drag", a scris un prieten virtual, lucru care a deranjat-o pe Gabriela.

"Asta le întrece pe toate... cum Doamne, iarta-mă, să faca pneumonie daca stă în pătuț. La iarnă o să deschidem și căldura. Chiar am zâmbit la comentariul dvs", a scris vedeta de la Kanal D.

 

 

Loading...