Chiar dacă acum pare că trăieşte a doua tinereţe alături de Nicoleta Voicu (47 de ani), mai mică decât el cu 23 de ani, în fapt Gheorghe Turda (70 de ani) susţine că iubita nu l-a convins nici pe departe să se căsătorească a doua oară. Artistul a explicat că nimeni nu o poate înlocui pe mama fetelor lui, regretata Elisabeta Turda, femeia cu care a format un cuplu 37 de ani.


Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de jumătate de an, dar relaţia lor nu are şanse să se oficializeze nici măcar în viitorul apropiat. Interpretul de muzică populară a fost dureros de sincer cu actuala lui parteneră, care dacă avea planuri de nuntă, trebuie să le abandoneze. Întrebat dacă ar vrea să se căsătorească, Ghoerghe Turda a fost extrem de tranşant în declaraţii.

"Am fost căsătorit o singură dată şi soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Ea seamănă foarte mult cu soţia mea, ca poziţie artistică, şi fetele mele o iubesc. Nu are sens să ne căsătorim, nici ea nu vrea, nici eu" a spus solistul stârnind o oarecare uimire pe chipul iubitei care nu se aştepta ca el să respingă din start varianta unei căsătorii. 

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voica locuiesc împreună şi sunt nedespărţiţi de la evenimente. În urmă cu nouă ani, îndrăgitul cântăreţ de muzică populară a fost pus la grea încercare. Soţia lui, Elisabeta, femeia care i-a fost alături timp de 37 de ani, a pierdut lupta cu leucemia.  

 

loading...
Loading...