După cinci ani de iubire, povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda şi logodnica lui, Lucia Lazăr, a ajuns la final. Deşi în urmă cu doi ani spunea că va îmbrăca costumul de ginere, artistul va rămâne în aceleaşi straie maramureşene, după ce mama Alinei Puşcaş i-a spus ”Adio!”.


”Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi şti sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi”, acesta este mesajul pe care Lucia Lazăr (54 de ani) l-a scris zilele trecute pe Facebook-ul ei. Mama prezentatoarei showului ”Te cunosc de undeva!”, Alina Puşcaş, a hotărât să rupă relaţia de cinci ani pe care a avut-o cu Gheorghe Turda (68 de ani), deşi toată lumea se aştepta la o nuntă din partea celor doi, mai ales că se înţelegeau bine şi erau peste tot de mânuţă. Mai tânără cu 14 ani decât solistul de muzică populară, Lucia îl însoţea  atât la concertele lui cât şi la evenimente, îl alinta şi avea grijă să fie dichisit şi chiar coafat atunci când ieşea pe uşa casei. Ba mai mult, în august 2014, femeia i-a fost un adevărat sprijin şi chiar l-a salvat de la moarte, după ce acesta a suferit un atac cerebral, la Piteşti, înainte de a urca pe scenă. Iată că după ce au făcut vacanţe în străinătate, şi-au jurat reciproc iubire veşnică, deşi au anulat nunta pentru că se simţeau prea bătrâni, Lucia şi Gheorghe au ”divorţat” ca nişte adolescenţi. 

impreuna879889.jpg

Lucica şi Gheorghe Turda au fost împreună cinci ani

 

”Eu nu am vrut să mă despart de ea. Nu eu m-am retras din această relaţie, a fost doar voinţa dumneaei. Şi-a făcut valizele şi a plecat din casa mea. Nu am fost violent. Doamne fereşte, nu mi-am lovit copiii când erau mici, darămite pe doamna Lucia”, a declarat, pentru Click!, Gheor--ghe Turda foarte nervos şi răscolit de situaţie. 

Mama Alinei Puşcaş  confirmă că domnul ai cărui ”ochi albaştri nu i-a putut uita niciodată”, nu a lovit-o. ”Nu este violent Turda. Pot să vă spun însă că eu am vrut să închei relaţia şi să plec de-acolo. Am convenit cu el să nu vorbim despre motivele pentru care am pus punct”, ne-a spus Lucia Lazăr. Timp de cinci ani, femeia a locuit în casa artistului din Bucureşti, însă după ce s-au certat, ea a avut posibilitatea să locuiască la unica ei fiică, dar şi în Târgu Mureş, acolo unde are o proprietate. 

L-a cunoscut pe Turda în urmă cu 30 de ani

cualina2323.jpg

Turda, alături de Lucica şi de fiica ei, vedeta tv Alina Puşcaş

 

S-au cunoscut în tinerețe, la un spectacol la Sibiu, a fost dragoste la prima vedere, însă Gheorghe Turda și Lucia Lazăr s-au iubit doar cinci luni, pentru că artistul era căsătorit. Între timp, Lucia s-a căsătorit și a născut-o pe Alina Pușcaș. Fiica sa a fost manechin, a jucat în ”Narcisa sălbatică”, însă de patru ani, aceasta este prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, la Antena 1. De aproape un an, șatena este mămica unui băiețel, dintr-o relație cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și urmează să-I nască şi pe al doilea moștenitor, peste două luni. Anterior, vedeta a avut un mariaj de numai un an cu afaceristul Viktor Bieltz.

Văduv de opt ani

Cunoscutul interpret de muzică populară Gheorghe Turda și-a cunoscut soția, pe Elisabeta Turda, în urmă cu 40 de ani. El era prim-solist al Ansamblului Rapsodia Română, iar Elisabeta era prim-balerină. În 1977, după patru ani de la prima lor întâlnire, s-au căsătorit, apoi au venit pe lume Anca Ioana (31 de ani) și Elena Voichița (26 de ani). În 2008, soția artistului s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. În timpul căsniciei sale, în urmă cu mai bine de 30 de ani, la un spectacol de-al său, Turda a întâlnit-o pe Lucia Lazăr. Au început o relație extraconjugală care a durat 5 luni.

 
 
Loading...