Vedetele Antenei 1 au revenit la muncă, după o pauză de aproape două luni, pentru a continua filmările emisiunilor "Chefi la cuțite" și "iUmor", dar și ale serialului "Sacrificiul" și concursului "Te cunosc de undeva". Gina Pistol, Delia și Andreea Bălan trebuie însă să respecte regulile speciale.


Încă de luni, 18 mai, au început pregătiri pentru "Sacrificiul", filmările acestui serial apropiindu-se de final, căci celebra producătoare Ruxandra Ion va reveni cu un alt proiect, alături de o altă echipă de actori. Prin urmare, Dorian Popa (31 de ani), Cristina Ciobănașu (23 de ani) și Vlad Gherman (27 de ani) s-au reunit pentru a juca ultimele cadre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iumor Romania (@iumor.romania) on

Tot în aceste zilele, au semnat condica la Antena 1 și jurații Delia (38 de ani), Mihai Bendeac (37 de ani) și Cheloo (42 de ani), care pregătesc semifinala și finala "iUmor", tot în condiții speciale de securitate. Întreaga echipă va purta măști și mănuși, inclusiv cameramanii. Dacă inițial se hotărâse ca în public să fie doar maximum 20-30 de spectatori aplaudaci, mai apoi s-a decis că e mai bine să se filmeze în lipsa publicului. Una dintre ediții va fi difuzată în acest weekend, iar marea finală, peste două săptămâni.

chefi-la-cutite.jpg

chefi la cutite
Juriul emisiunii "Chefi la cutite", alături de prezentatoarea Gina Pistol
foto: Antena 1

Iar Gina Pistol (38 de ani), chefii Sorin Bontea (50 de ani), Cătălin Scarlatescu (48 de ani) și Florin Dumitrescu (32 de ani) revin la Antena 1 pentru noul sezon, care se va difuza în toamnă, filmările având loc cu măști de protecție și cu paravane speciale. Cât o privește pe Andreea Bălan (35 de ani), ea reia filmările pentru un nou sezon "Te cunosc de undeva", show-ul transformărilor. Solista este foarte activă, ea realizând și un spot publicitar la scutece, alături de fiicele ei, Ella și Clara.

Citește și:

Connect-R, dezamăgit de momentul Mirei la iUmor: "Cum să accepți așa ceva?"

Am aflat cine a câștigat «Chefi la cuţite» de la Antena 1!

 

 
 
Loading...