S-au scurs 20 de zile de când frumoasa vedetă face turul Asiei, acolo unde filmează reality-show-ul “Asia Express”, pe care îl va prezenta, din primăvară, la Antena 1. De Moş Nicolae, Ginuţa s-a pozat sexy pentru Instagram, iar destinatarul “cărţii poştale” este, mai mult ca sigur, iubitul ei, Smiley.


Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda. Acesta este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete îl parcurg în condiţii extreme, fără bani, fără adăpost, fără mâncare la discreţie, fiind nevoite să se descurce cu doar un dolar pe zi şi să-şi procure cele necesare de la localnici. Prezentatoarea emisiunii “Asia Express” are însă statut special, iar asta se vede. Ginei Pistol îi prieşte de minune călătoria, iar recent ne-a arătat, pe Instagram, că se şi distrează, nu doar munceşte.

Gina Pistol, Asia, Asia Express, vedere sexy, costum de baie, vedete sexy, Smiley, relatie, Antena 1
Gina Pistol arată perfect în costum de baie
foto: Instagram

Gina Pistol s-a bucurat de câteva ore de plajă în Cambodgia, acolo unde temperaturile sunt mult mai prietenoase decât în Vietnam, unde cu toţii au tremurat la 12 grade Celsius. “Îmbrăcată” doar într-un costum de baie minuscul, Gina ne-a arătat formele perfecte, tonifiate cu multe ore de sport. Sperăm că Smiley, iubitul ei încă nedeclarat, a apucat să vadă acest “InstaStory” sexy pe care Gina l-a pus pe Instagram (n.r. InstaStory este o poveste pe care o poţi crea cu poze şi video, dar care dispare din profilul tău după 24 de ore). Smiley şi Gina s-au cuplat la finalul lunii martie, s-au dat de gol în multe situaţii, însă nici unul nu recunoaşte oficial că ar fi împreună.

loading...
Loading...