Adda (24 de ani) s-a căsătorit la sfârșitul lunii mai cu alesul inimii ei, Cătălin Rizea. A făcut doar cununia civilă la Târgu Mureș, iar la sfârșitul lui iulie va avea loc și mult așteptata petrecere de nuntă, la București. Chiar dacă este gravidă în șase luni și va deveni curând mamă de băiat, Adda are timp și de proiectele muzicale. Cel mai special este cel alături de tatăl său, Nicușor Moldoveanu.


Adda a lansat o melodie sensibilă, importantă pentru ea, care ajunge cu ușurință la sufletul fanilor. L-a luat alături pe tatăl său și așa a scos "Orașul adormit". Piesa a fost compusă de tatăl Addei pentru mama acesteia. Părinții vedetei sunt împreună de 27 de ani și se iubesc la fel ca la început.

adda_tata1.jpg

adda tata
Adda și tatăl ei au cântat "Orașul adormit"
Foto: captură video Teo Show

 

Pentru prima dată, cântăreața și părintele său au apărut împreună la tv, în emisiunea "Teo Show", vineri, 1 iulie, unde au vorbit despre relația dintre ei și despre cât de specială este melodia lansată. Bărbatul a fost vizibil emoționat să se afle pentru prima dată în fața camerelor de luat vederi. A povestit despre cât de greu le-a fost lui și soției sale să-și vadă unica fiică plecată la București, pe vremea când de abia pășea pe drumul maturizării. "În perioada maturizării, chiar de pe la 18 ani, Adda era aici în București, iar noi în Târgu Mureș, așa că a fost foarte greu, dar mulțumirea e deplină acum", a declarat Nicușor Moldoveanu, mândru de fata lui.

Adda a ales numele băiețelului pe care îl poartă în burtică

adda.jpg

adda
Adda va avea un băiețel
Foto: arhivă personală

 

"Pe 30 iulie avem nunta. Încă n-am rochie, nici verighete, dar noi ne distrăm, nu ne panicăm, așa facem noi mereu. Cununia civilă a fost la Târgu Mureș, cununia religioasă și petrecerea vor fi în București. Va fi o nuntă destul de mare", a povestit artista.

Deși este în luna a șasea de sarcină, cântăreața nu stă locului o clipă, merge la concerte și face chiar și drumuri lungi, precum București-Oradea sau București-Republica Moldova. "Vreau să nasc natural, iar faptul că fac mișcare mă ajută. Abia aștept să nasc. Am citit foarte mult și m-am documentat. Cred că voi fi panicoasă. Vreau să fiu foarte atentă la nevoile copilului, vreau să îi explic multe, să am o relație de prietenie cu el așa cum am eu cu părinții mei. Eu vreau să fac trei copii. Întâi să vină Alexandru pe lume și apoi vedem. Eu sunt singură la părinți și mi-aș fi dorit un frățior sau o surioară", a spus Adda la "Teo Show".

 

 
 
Loading...