Valentina Pelinel, o graviduță activă! Pe soția lui Cristi Borcea sărbătorile de iarnă au prins-o la munte, petrecând alături de familie și de câțiva prieteni apropiați. Vedeta nu se lasă intimidată de vremea friguroasă și, echipată corespunzător, a ajuns încrezătoare pe pârtie, unde a ținut o adevărată ședință foto. Iată imaginile!


aviduța Valentina Pelinel și-a petrecut sărbătorile de iarnă la munte, în compania soțului ei, omul de afaceri Cristi Borcea, a fiului lor, micuțul Milan, dar și a câtorva apropiați. După ce Cristi Borcea a sărbătorit Crăciunul acasă la fosta soție, Mihaela Borcea, alături de toți cei șapte moștenitori ai săi: Patrick, Angelo și Melissa (cu Mihaela Borcea), Carolyn (cu Simona Voiculescu), Alex și Gloria (cu Alina Vidican) și Milan (cu Valentina Pelinel), de Revelion, fostul acționar de la Dinamo a fost numai al Valentinei!

valentina-pelinel-sarbatori-iarna-munte.jpg

Valentina Pelinel și-a petrecut sărbătorile de iarnă la munte
Foto Instagram

Valentina Pelinel s-a distrat pe pârtie de sărbători

Modelul pare mai fericită ca niciodată, petrecând clipe frumoase alături de familie și prieteni, cu ocazia intrării în noul an, organizând sărbătorile de iarnă în
România, la Poiana Brașov. Pentru a împărtăși și cu admiratorii de pe rețelele de socializare magia clipelor petrecute în sânul familiei, Valentina a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, unde aceasta apare mai zâmbitoare ca oricând, înconjurată de apropiații ei, pe pârtie.

valentina-pelinel-munte1.jpg

Valentina Pelinel și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie și prieteni
Foto Instagram

Pentru vacanța de poveste, modelul a optat pentru culoarea roșie atunci când a venit vorba de ținută, nuanță care se află în tematica sărbătorilor și care o prinde foarte bine de altfel, mai ales dacă luăm în considerare că rochia în care aceasta s-a cununat civil cu Borcea, în una dintre cele mai emoționante zile din viața sa, a fost de aceeași culoare.

Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea în data de 12 septembrie, urmând la scurt timp și nunta organizată în străinătate, în Ungaria, în data de 30 septembrie. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, și urmează să devină și părinți de fetițe, Valentina fiind în prezent însărcinată cu gemene.

valentina-pelinel-craciun-familie.jpg

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și fiul lor, tablou de familie
Foto Instagram

Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea în data de 12 septembrie, urmând la scurt timp și nunta organizată în străinătate, în Ungaria, în data de 30 septembrie. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, și urmează să devină și părinți de fetițe, Valentina fiind în prezent însărcinată cu gemene.

Ce nume vrea să le dea Valentina Pelinel gemenelor ei

Valentina s-a gândit deja la numele micuțelor ei, pregătindu-se deja să amenajeze camera celor două. Aceasta a vorbit despre seara de Crăciun, dezvăluind și luna în care va naște. „O să petrecem Crăciunul în familie. Am făcut un brăduţ roşu, aşa cum îmi place mie. Moşul o să vină încarcat cu daruri acum. La noi venea cu chestii modeste. Mai am în jur de două luni (până naște n.r). Undeva de mărţişor acolo. (..)

Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (..) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a declarat recent Valentina Pelinel.

Și Mihaela Borcea s-a distrat de Sărbători la munte, însă la Predeal

 

 

 

 

 

 
 
Loading...