Vedetele s-au înghesuit să petreacă aseară, de Halloween, sărbătoare care de câţiva ani e la modă şi la noi. Fiul lui Dinu Maxer a interpretat rolul unui vampiraş într-un videoclip, copiii Simonei Dragomir au pus lumânări în dovleci scobiţi, iar Mihai Trăistariu şi-a speriat fanii cu machiajul de groază.


Distracţie pe cinste! Cântăreţii Dinu (44 de ani) şi Deea Maxer (28 de ani) sunt tare mândri de băieţelul lor în vârstă de şapte ani, Andreas, care a filmat propriul său videoclip pentru noaptea de Halloween. Băieţelul a fost personajul principal şi a interpretat rolul un vampiraş. Puştiul s-a comportat ca un adevărat artist la filmări, fără să se plângă de oboseală. “Un proiect frumos, la care Andreas visează de doi ani. Am profitat de vremea frumoasă şi de echipa minunată care ni s-a alăturat”, a scris Deea Maxer pe pagina de Facebook. Iar fanii au sărit să o felicite. “Succes, Andreas!” şi “Absolut superb!” - sunt doar câteva dintre mesajele primite de Deea pe reţeaua socială. 

simona_droagomir_.jpg

Simona Dragomir, alături de soţul ei, Rareş, şi cei doi copii

Simona Dragomir (46 de ani), vedeta responsabilă cu rubricile de sănătate la Antena 1, şi soţul ei, solistul Rareş Dragomir (44 de ani), şi-au ajutat cei doi copii, Rebecca (5 ani) şi Marc (11 ani), să pună lumânări în dovleci scobiţi, iar fotografia lor adună zeci de like-uri.

6-act-3-traistariu-2col-8954155.jpg

halloween, traistariu, Andreas Maxer, Ana Maria Ferentz , costume, machiaj
Mihai Trăistariu, un “monstru” cu o voce inconfundabilă

 

Nici Mihai Trăistariu (41 de ani) nu s-a lăsat mai prejos şi s-a filmat în timp ce fetele de la machiaj îl pregăteau să intre în pielea unui personaj care îţi dă fiori reci pe şira spinării, la concursul ”Te cunosc de undeva” (Antena 1). 

6-act-2-ferentz-2col-8951551.jpg

halloween, traistariu, Andreas Maxer, Ana Maria Ferentz , costume, machiaj
Ana Maria Ferentz s-a transformat în Minnie

 

Şi cântăreaţa Ana Maria Ferentz (43 de ani), stabilită în America, se relaxează de Halloween şi alege, în fiecare an, alt personaj. Dacă acum a fost Minnie, celebrul personaj de desene animate, ea şi-a şocat fanii în urmă cu câţiva ani, când s-a pozat cu un schelet,  pe care şi l-a pus în cârcă. 

 

Click! spune

Halloween este o sărbătoare de origine celtică şi s-a răspândit în multe ţări din lume. Românii au preluat obiceiul de la americani, mai mult ca o formă de divertisment. De fapt, de Halloween, în noaptea de 30 spre 31 octombrie, sunt sărbătorite sufletele morţilor. Simbolul este dovleacul sculptat, iar copiii se deghizează în diferite personaje şi merg la colindat. 

 
 
Loading...