A creat isterie în muzică şi are 15 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa pe care o cântă acum cu Delia, “Cum ne noi”, dar vrea să rămână un simplu necunoscut. Liderul proiectului Carla’s Dreams a fost însă deconspirat de jurnaliştii din ţara lui natală, Republica Moldova.


S-au lansat în 2012, însă nimeni nu le-a văzut adevărata faţă. Solistul, dar şi ceilalţi membri ai trupei Carla’s Dreams, cântă cu mutrele pictate, cu ochelari şi cu o glugă generoasă pe cap. Presa de peste Prut le-a ştirbit însă secretul şi a dezvăluit identitatea solistului.

E vorba despre Andrei Ţăruş, fost membru al trupei “In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova. Cel care a scos hit-uri pe bandă rulantă cu Inna, Loredana Groza şi Delia a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nelea Motricală, o prosperă femeie de afaceri.

carla's dreams
Andrei Țăruș, solistul Carla's Dreams
Foto: Click!

„Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior”, declarau băieţii într-un interviu pentru loto.md.

in quadro
Trupa In Quadro, cu Andrei unul dintre concurenți
Foto: yupi.md

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa “P.O.H.U.I.”, ca mai apoi să cânte cu Loredana “Lumea mea”, iar anul acesta cu Delia, lansând piesele, “Cum ne noi” şi “Da, mamă”.

Şi românii au avut-o pe Muneca

Şi în România a existat în 2014 o solistă care cânta cu mască, sub numele de scenă Muneca. Aceasta a lansata câteva piese şi a avut o colaborare cu Matteo. Bruneta este de fapt Adriana Zoica, alias Andra - Like Chocolate.

Adriana Zoica
Andra- Like Chocolate

 

Adriana Zoica
Andra- Like Chocolate

 

loading...
Loading...