Ieri luau droguri și spărgeau mașini, azi se dau talentați la TV

infractori_la_tv.jpg

chefi la cutite vocea romaniei
Cu un talent în muzică sau în bucătărie, cei cândva infractori au devenit acum concurenți

S-a umplut micul ecran de concurenți care au avut probleme cu legea în trecut. La “Vocea României” a cântat o fostă traficantă de cannabis, iar la “Chefi la cuțite” au gătit un consumator de heroină și un spărgător de mașini

Au avut o adolescență rebelă, au tras de pe urma teribilismului dar, în al doișpelea ceas, s-au întors de pe căile greșite și au încercat să se reabiliteze. Cu un talent în muzică sau în bucătărie, cei cândva infractori au devenit acum concurenți la “Chefi la cuțite” și “Vocea României”.

Ștefan Popescu (“Chefi la cuțite”), condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru spargeri de mașini și furt

popescu_stefan.jpg

popescu stefan
Ștefan Popescu a primit o șansă de la cei trei chefi de la Antena 1
Foto: Antena 1

 

De la infractor, la bucătar cu experiență. În cea de-a doua ediție a emisiunii “Chefi la cuțite” (Antena 1), Ștefan Popescu i-a impresionat pe chefi cu o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Are 26 de ani și a venit în show ca să-și demonstreze talentul de bucătar. „Când pun jacheta mă transform total. Vreau să demonstrez că se poate și vreau să devin cel mai bun bucătar din România,” a spus el. „Când eram mic mai, pe la 14 ani, am făcut numai prostioare. Prostii mici, dar multe. Furam ceapă de la vecini, spanac, cireșe, luam tot. Apoi, când am mai crescut, am început să excelez într-ale furăciunii, spărgeam mașini, luam și de acolo și am ajuns unde nu trebuie (n.r. - închisoare). Am făcut 11 luni dintr-o condamnare de un an și șase luni. Mama a plecat în Italia din cauza mea, pentru că a fost nevoie de foarte mulți bani ca să se ajungă la pedeapsa asta, de un an și jumătate. Din gașca veche eu sunt singurul care a reușit să se reabiliteze. Am ajuns în Anglia, am muncit, am strâns bănuți și am căutat de muncă în bucătărie”, a povestit tânărul, care i-a convins pe chefi că, deși nu excelează în bucătărie, atunci cu siguranță merită șansa să intre în concurs și să învețe meserie. 

Antochi Dorin Mihai (“Chefi la cuțite”) - opt ani, dependent de heroină

antochi_dorin_mihai.jpg

antochi dorin mihai
Antochi Dorin Mihai era să moară din cauza drogurilor

 

Antochi Dorin Mihai (24 de ani) este un alt concurent de la “Chefi la cuțite” care a avut probleme grave în trecut. El a venit la emisiune din Hunedoara, unde lucrează ca bucătar profesionist. „Am muncit la 16 ani în brutărie, doar de noapte. Aveam un anturaj prost și a fost un exemplu pentru mine, din partea tatălui, să văd cum e în câmpul muncii. Am fost 8 ani dependent de substanțe (heroină), droguri și alcool. Mi-am renegat toata familia, viața, prietenii, pe toată lumea care încerca să-mi dea ajutor. Am ajuns să fur bani, bunuri, până și la cutia de cafea am ajuns să o vând. Eram rebel, prea plin de mine”, a povestit concurentul, care i-a impresionat pe chefi și cu povestea, și cu preparatul. „Am terminat liceul și au încercat să mă ducă la dezintoxicare, iar pe drum am fugit. Am sunat după două săptămâni acasă: <Tata, sunt în Olanda. Sunt bine>. În Amsterdam am început munca la un restaurant, am făcut curat, iar după 2-3 zile m-au trecut și pe preparate. Însă, după o lună-două am aflat o veste că un prieten se sinucisese din cauza substanțelor, m-am demoralizat și iar am început cu substanțe și aveam doar halucinații. Am ajuns lângă un mic port, am căzut din picioare și am adormit. M-am trezit la 5 dimineața și eram cu piciorele și cu un sfert din corp să cad în apă, de la o distanță de 8 metri. Atunci m-am speriat și am zis că trebuie să-mi revin. Am stat și la mănăstire și m-am regăsit în bucătărie”, a mai povestit Antochi Dorin Mihai.

Miruna Ionescu (“Vocea României”)  închisoare cu suspendare pentru trafic de cannabis

miruna_ionescu.jpg

miruna ionescu
Miruna Ionescu și-a găsit salvarea în muzică

 

În prima ediție din noul sezon al show-ului “Vocea României” (PRO TV), am cunoscut-o pe Miruna Ionescu. Tânăra a intrat în echipa lui Tudor Chirilă, iar înainte de a cânta a făcut mărturisiri tulburătoare în filmulețul de prezentare. În 2014, alături de alți 4 tineri, Ana Miruna Ionescu a fost arestată după ce a fost prinsă în flagrant încercând să vândă 1,5 kg de cannabis. Tranzacțiile avea loc în București și Pitești, iar tinerii aveau chiar o seră pentru culturi, în apartamentul unuia dintre ei. Miruna a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1