Pe locuri, fiţi gata, start! Duminică, de la ora 20.30, începe la PRO TV primul sezon al emisiunii „Vocea României Junior”, producţie pentru care s-au filmat deja în avans mai multe emisiuni. De aceea, cei trei juraţi care vor da verdicte, Inna, Andra şi Marius Moga, îşi pot vedea liniştiţi de proiectele lor, pe alte meleaguri. Click! îţi spune unde se află ei, în momentul în care voi îi vedeţi pe micul ecran.


Singura dintre cei trei juraţi ai emisiunii „Vocea României Junior”, care se află în ţară, este Andra (30 de ani). Astfel, la ora la care începe emisiunea de la PRO TV, artista se va afla în focurile live-ului de la Sala Palatului, unde va susţine ultimul concert din seria de trei, intitulate „Iubirea schimbă tot”. 

Jurata de la „Vocea României Junior” şi „Românii au talent” a umplut Sala Palatului vineri şi sâmbătă (n.r. sala are 4.000 de locuri), iar duminică seară va repeta experienţa, pentru că biletele s-au vândut ca pâinea caldă. 

”E o aventură superbă să fiu antrenor la această emisiune. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect, care are toate ingredientele pentru a te ţine captiv în faţa televizorului: este amuzant, surprinzător, emoţionant. Sunt sigură că cei care vor urmări show-ul vor simţi fiori ca şi cum ar fi ei înşişi în culise, ţinându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa mea să fie susţinută! Cei mici au nevoie de încurajări”, spune Andra. 

Colega ei de juriu, Inna (30 de ani), nu va fi prin România în seara în care va debuta “Vocea României Junior” la PRO TV, căci vineri, 24 februarie, a avut concert tocmai în Buenos Aires, Argentina, la peste 12.000 km distanţă de Bucureşti. La fel, şi sâmbătă, pe 25 februarie. Noroc că emisiunea este înregistrată, pentru că pe 22 aprilie, Inna va zbura din nou spre alte zări, pentru un alt concert, de data aceasta în São Paulo, Brazilia. 

„Sunt încântată să fiu antrenor la «Vocea României Junior», e un show extraordinar, cu copii minunaţi şi cu voci excepţionale. Sper să vă placă echipa INNA, sunt copii talentaţi, artişti în devenire, pe care sper să îi susţineţi şi să îi urmăriţi”, spune şi INNA, care e la primul proiect într-o televiziune.

Emisiunea de talente pentru juniori este prezentată de actorul Mihai Bobonete şi de magicianul Robert Tudor.

6-7-vedete-buenos-aires_foto-123rf_50559659_l.jpg

Aici, în Buenos Aires, Argentina, a avut Inna concerte vineri şi sâmbătă. De Bucureşti au despărţit-o mai bine de 12.000 km

 

Marius Moga munceşte în Los Angeles, SUA

6-7-vedete-los-angeles_foto-123rf_34511783_l.jpg

Marius Moga se află în Los Angeles, SUA, de mai bine de o lună, dar azi îl vedem la emisiune

La sfârşitul lunii ianuarie, Marius Moga (35 de ani) pleca împreună cu soţia sa, Bianca Lăpuşte, şi cu compozitorul Mădălin Roşioru, în Los Angeles, SUA. Moga are acolo sesiuni de înregistrări cu producători locali, cu unii fiind abia la primele colaborări. S-ar părea că “Micul Mozart” se va întoarce în ţară abia la jumătatea lunii martie, când îşi va relua treburile în studiourile DeMoga, dar şi filmările pentru “Vocea României Junior”, acolo unde e jurat alături de Inna şi de Andra. ”M-am simţit foarte bine la emisiune, pentru că am realizat că avem o ţară plină de copii talentaţi! Juniori cu voci mari, dezinvolţi, pasionaţi de muzică şi pregătiţi pentru a fi următorii artişti mari ai României”, spune Marius Moga. 

Andra ţine trei concerte la Sala Palatului

Duminică seară, Andra susţine ultimul concert „Iubirea schimbă tot” din cele trei programate pentru 24, 25 şi 26 februarie, la Sala Palatului. Toate sold out. La primele două, artista a oferit un show uimitor în faţa a mii de fani care au avut parte de două ore de muzică de calitate şi de invitaţi pe măsură. Din lojă, artista a fost susţinută de mama şi de surorile ei, iar pe scenă au urcat pe rând tatăl Andrei, fratele şi şi cumnata. Au interpretat muzică populară, iar Andra a îmbrăcat costum popular, însă în fiecare seară a schimbat mai mult de şase ţinute. Pe scenă au mai urcat invitaţi de seamă, precum Smiley, Pepe, Dorian, Shift, Cabron, What’s Up şi Monica Anghel. 

6-7-vedete-andra2.jpg

Andra cântă de zor la Sala Palatului, în timp ce noi o vedem cu înregistrările realizate în studiourile din comuna Ştefăneşti

 

 
 
Loading...