Cei care au râs ani de zile de poantele umoriștilor din “Vacanţa Mare” şi-l aduc aminte, cu siguranţă, pe Mitică, amantul Leanei şi unul dintre cei mai simpatici săteni din Sadova, locul unde aveau loc evenimentele din cunoscutul serial de comedie „Vacanța Mare”. Click! a stat de vorbă cu actorul Emilian Rădinoiu şi aflat ce mai face.


Multă vreme, trupa “Vacanţa Mare”, din care fac parte Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu a făcut umor de calitate cu personaje precum cuplul de legende Leana şi Costel, Urinela sau simpaticul poliţist Garcea. Un alt personaj plin de umor a fost şi Mitică, vecinul cu un singur dinte şi beţiv, rol interpretat de Emilian Rădinoiu, sau Emil, aşa cum era trecut pe genericul serialului de comedie, care ultima oară a fost transmis de postul turcesc Kanal D.

Zilele trecute, actorul şi-a aniversat ziua de naştere şi am profitat de situaţie să-i urăm toate cele bune la împlinirea vârstei de 58 de ani dar şi să aflăm ce mai face în aceste zile, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor şi nu a mai jucat în serialul cunoscut şi iubit de atâţia telespectatori.

mitica_vacanta_mare.png

emilian radinoiu mitica vacanta mare
Emilian Rădinoiu, împreună cu familia

“Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”, ne-a povestit în exclusivitate actorul care este din Craiova şi s-ar părea că s-a retras acolo după ce nu a mai jucat în serial şi nici nu a mai fost inclus în piese de teatru.Dar fostul vecin Mitică are în continuare fani care nu l-au uitat şi se uită cu drag la reluările de la Vacanţa Mare în care a făcut istorie.  Actorul este căsătorit şi are un fiu, Mirel Rădinoiu, căsătorit şi el cu Alexandra, care l-a făcut bunic.     

 
 
Loading...