Face ravagii printre fanii emisiunii “Uite cine dansează”, mai ales că nimeni nu se aştepta ca un „uriaş” de peste 150 de kilograme să danseze ca un fulg. Este vorba de luptătorul Sandu Lungu (43 de ani), pe care Click! îl prezintă aşa cum nu l-aţi văzut vreodată!


Sandu Lungu nu a fost mereu aşa mare şi fioros, cum îl vedeţi în ring, atunci când se luptă în competițiile MMA. Îl știți pe Sandu ca pe unul dintre cei mai buni luptători din România, cu un palmares important în domeniu și, mai nou, o prezență inedită în ringul de dans de la ProTV.

Încă din tinerețe, Sandu era un mare pasionat după motociclete, dar viața de sportiv a fost una foarte grea, plină de privațiuni. "Erau 0 grade în sală și nu aveam încălzire, dar ne antrenam în draci. Sub kimono aveam o bluză groasî, iar în picioare aveam ciorapi. Erau greu, dar nimic nu ne putea opri din drumul spre glorie". Așa își amintește Sandu Lungu frumoasa vârstă de 18 ani.

Astăzi, nimic nu îl înmoaie mai mult decât Alexandru şi Floria, mogâldeţele în vârstă de 1 an şi jumătate, care îi sar în braţe şi-l topesc cu pupici. 

“Sunt fericit alături de copiii mei. Ei stau la Oradea, iar când nu sunt la antrenamente, sunt mereu cu ei. Eu şi soţia îi învăţăm să meargă, le dăm să mănânce, ne bucurăm de fiecare clipă cu ei. Sufăr că nu sunt acolo. Vin la 2-3 săptămâni în Bucureşti, ne auzim la telefon, ne vedem pe Internet”, a declarat Sandu Lungu, pentru Click! Şi nu doar un tătic dedicat este Sandu, ci şi un soţ romantic. Ştie să-şi surprindă partenera şi să menţină vie flacăra iubirii. “Soţiei mele, Clara, îi plac dulciurile şi, atunci când vin din oraş îi cumpăr mereu ceva dulce şi se bucură. Când nu erau cei mici, ieşeam la film seara, dar în ultimul an nu am mai avut cum să facem asta”, ne-a mai povestit celebrul luptător.

 

 
 
Loading...