Ileana Stana Ionescu (82 de ani) şi soţul ei, Andrei Ionescu (92 de ani), s-au mutat în urmă cu trei ani într-o vilă imensă, în cartierul Pipera, însă bucuria lor a fost de scurtă durată, căci belele se ţin lanţ de ei.


Ileana Stana Ionescu  şi Andrei Ionescu formează cel mai longeviv cuplu de actori. În urmă cu trei ani, când au devenit proprietarii vilei din Pipera, au ciocnit un pahar de şampanie alături de cei dragi. Nu se gândeau însă că se vor confrunta cu un munte de necazuri. Reporterii Click! i-au vizitat ieri, la locuinţa lor din cartierul Pipera. Ne-a deschis poarta Andrei Ionescu, vizibil supărat. Îmbrăcat în tricou alb şi în pantaloni negri, şi încălţat cu papuci de casă, fostul mare actor ne-a povestit, cu lacrimi în ochi: ”Am avut trei echipe de constructori. Au furat şi au plecat. Am plătit peste 4.000 de euro pentru termopane şi uşi, însă nu au pus nici o şipcă. Au luat banii şi au plecat. Au venit alţii pentru care am făcut altă plată. Al doilea mi-a câştigat încrederea, i-am dat banii fără chitanţă! Mi-a spus ”Vă fac casa, cum o să o fac pe a mea”. Pe a lui a terminat-o, pe a mea nu! Au plecat şi ei când eram la copiii noştri în SUA. Ne-au lăsat baltă cu treaba”. 

Speranţa că necazurile se vor încheia s-a spulberat, din punctul lui de vedere: ”Când plouă, ne curge apa în casă. Acum a venit o altă echipă de constructori ca să rezolve problema. S-au uitat. O să monteze o schelă, ca să putem face o treabă serioasă cu ei. Într-o săptămână-două, poate vor termina. O să plătim, sperăm să nu fie o sumă aşa de mare. Până şi lumina am plătit-o de două ori. Am plătit mai întâi unei firme care a intrat în insolvenţă. Ne-a spus să plătim totul o dată că e mai ieftin. Şi iar am plătit suma respectivă pentru a avea electricitate. Pentru că nu avem canalizare, avem în curte un hidrofor”. Iar când se apropie furtuna, cei doi soţi se roagă să nu rămână fără acoperiş: ”Se pare că burlanul casei a fost montat prost, pentru că toată apa se varsă pe perete. În dormitor, tavanul este inundat, iar apa s-a infiltrat atât de tare prin perete încât s-a format mucegai, e vai de noi”, a mai adăugat Andrei Ionescu, pentru Click!

Celebrul cuplu a cheltuit o avere pe acest imobil cu bucluc: ”În 2006 am dat 80. 000 de euro, din cei 110.000 de euro, cât a costat vila, iar pentru diferenţa de 30.000 de euro am făcut un împrumut la bancă. Apoi ani de zile, un aşa-zis proprietar a dat statul în judecată ca să-şi recupereze terenul pe care au fost construite cele 3.000 de case, printre care şi cea a noastră. Avocatul ANL a descoperit că acel domn avea un act fals şi l-au băgat la puşcărie. Casa a costat 110.000 euro, dar practic noi am plătit-o dublu cu toate aceste lucrări. Am tras lozul greşit, cum s-ar spune! Am dat avans mai mare, pentru că am vândut cele două maşini câştigate la Loto. Noi stăteam înainte într-o casă naţionalizată şi am zis să ne mutăm în casa noastră, dar n-am bănuit în ce ne vom băga”, ne-a mai declarat Andrei Ionescu. 

 

Unicul lor fiu este medic în America 

Fiul Ilenei Stana Ionescu şi al lui Andrei Ionescu, Andrei Manuel (47 de ani), lucrează la un spital din SUA, în orașul verde Tacoma, din statul Washington, şi este recunoscut ca medic specialist de cinci stele. Soția lui este de origine mexicană. „Andrei locuieşte în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare de 9 ani, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, ne-a spus actriţa. Se văd în fiecare an, când ori copiii se întorc în România, ori ei se duc în America, în vizită. 

 

 
 
Loading...