Perioada de izolare nu este deloc ușoară pentru fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, care este de fel un tip activ, obișnuit să facă mișcare. Nasty mai iese din casă doar la piață, mașina o conduce soția, și tot ea le dă socoteală polițiștilor, când e oprită, în trafic. Ilie pescuiește și se plimbă cu bicicleta, însă recent a avut parte de un incident neplăcut, căci s-a dezechilibrat și a căzut. El a povestit, cu umoru-i caracteristic, despre activitățile din această perioadă.


La cei 74 de ani, pe care îi va împlini în această vară, Ilie Năstase se ține foarte bine și face parte din categoria celor care nu pot trăi fără sport. Însă, în condițiile actuale, celebrul fost tenisman este nevoit să își suprime din activități, și pentru că are peste 65 de ani, are voie să iasă din casă decât până la ora13.00. Aflat la Constanța, unde este domiciliat cu acte în regulă de aproape două luni, fostul președinte al Federației Române de Tenis face plimbări pe malul mării alaturi de soția Ioana, pescuiește și se plimbă cu bicicleta.

ioana-simion.jpg

ioana simion
Ioana Simion este cea care conduce întrucât tenismanului i-a fost suspendat carnetul
Foto Arhivă Click!

După cum se știe, Nasty are permisul suspendat, din 2018, pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi le-a adus injurii polițiștilor, astfel că nu mai are voie să conducă mașina sau scuterul. Din nefericire, vehiculul cu două roți i-a jucat feste: "Sunt la Dunăre, merg la pescuit. Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic. Eu stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace. Eu am cu ce să-mi ocup timpul, fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea", a spus fostul campion de la Roland Garros și US Open, pentru PRO X.

Nasty, cinci neveste!

nastase-si-brigitte.jpg

ilie nastase si brigitte
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au fost căsătoriți cinci ani
Foto Arhivă personală

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori: prima oară în 1972, la vârsta de 26 de ani, cu Dominique Grazia, un top model belgian, cu care are o fiică, Nathalie. Au divorțat zece ani mai târziu. În 1984, s-a căsătorit cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. A treia soție a fost românca Amalia Teodorescu, cu care s-a căsătorit în 2004. Au două fiice, Alessia și Emma Alexandra. După ce au divorțat în 2010, Năstase a început o relație cu timișoreanca Brigitte Sfăt, care i-a devenit a patra soție, în 2013. Cei doi au divorțat în 2018. Anul trecut,  Nasty s-a însurat cu Ioana Simion.

Citește și

Adevărul despre viaţa amoroasă a lui Ilie Năstase. Cum a recunoscut că a avut 2500 de femei

Ilie Năstase a pus lacăt pe vila din Primăverii primită de la Ceaușescu. Și-a schimbat buletinul și s-a mutat la Constanța

 

 

 
 
Loading...