Povestea de dragoste cu suişuri şi coborâşuri dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt este istorie. Miercuri (26 septembrie), cei doi au semnat actele de divorţ la tribunal. Deşi iniţial, bruneta spunea că nu are de gând să se prezinte în faţa judecătorilor, până la urmă şi-a făcut apariţia la proces şi a tranşat rapid lucrurile.


Zece minute le-a luat lui Ilie Năstase şi soţiei sale, Brigitte, să pună capăt mariajului de 8 ani. Miercuri dimineaţă, fostul tenismen a sosit primul la tribunal şi a refuzat să facă declaraţii pe marginea acestui subiect. O oră mai târziu, şi-a făcut apariţia şi Brigitte. Elegantă, cu chipul nedormit ascuns în spatele unor ochelari mari de soare, bruneta nu a fost convinsă că va divorţa, dar şi-a luat până la urmă inima în dinţi şi a pus punct căsniciei.  

dovada.jpg

brigitte ilie nastase
Brigitte a păstrat numele soţului după divorţ
Foto: arhivă personală

"O să-i redeau libertatea. Nu voi face ce a făcut el anul trecut cu mine", s-a rezumat să spună Brigitte, care a povestit recent că tenismenul s-a opus să-i acorde separarea împiedicând-o să-şi refacă viaţa alături de Cătălin Cazacu, sportivul cu care avea anul trecut o relaţie extraconjugală. 

În urma discuţiilor din faţa judecătorilor, Brigitte şi Năstase au semnat o convenţie prin care bruneta va rămâne cu numele şi doar cu lucrurile cumpărate în căsnicie. Este vorba despre câteva imobile, genţi şi pantofi de lux.

În jurul orei 9.00, Ilie Năstase a părăsit tribunalul, la fel de tăcut şi nervos cum a venit, fiind însoţit de doi avocaţi şi doi poliţişti, care l-au condus până la maşină. 

 
 
Loading...