Mihaela Rădulescu a reuşit să îşi pună pe toată lumea în cap după ce a scris, pe blogul personal, că homosexualii sunt "anormali". În urma acestor declraţii se pare că vedeta a căzut din graţiile şefilor de la Pro TV, unde este în juriul emisiunii "Românii au talent". În plus, Mihaela a suferit încă o lovitură.


Conform unor surse din interiorul companiei, revista Elle a decis să renunţe la colaborarea cu Mihaela, care scria o pagină de opinie în publicaţie. Ea a fost special editor al revistei în ultimii ani şi a apărut de nenumărate ori pe coperta acesteia. În plus, Mihaela a fost gazda Elle Style Awards la cele trei ediţii ale evenimentului care s-au desfăşurat până în prezent, mai punctează mediafax.ro.  

Mihaela Rădulescu, dată afară de la Pro TV?

Jurnalistul Marius Tucă a scris pe blogul său informaţia că vedeta şi-ar fi încetat deja contracul de colaborare cu PRO TV.

"Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul tv. Aceleași surse indică drept principala cauză a acestei rupturi notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat al concursului "Românii au talent", care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni", a scris Marius Tucă pe blogul său.

Contactaţi de Click!, reprezentanţii postului au infirmat categoric acest lucru.

„Mihaela Rădulescu va rămâne în continuare în echipa emisiunii şi va putea fi văzută mult timp de acum încolo. Nu vom înceta colaborarea cu ea în următoarea perioadă”, ne-au spus surse din departamentul de PR de la Pro TV. 

Mihaela Rădulescu, către homosexuali: «Sunteţi oameni anormali»

Mihaela Rădulescu, colega Andrei, a lui Andi Moisescu și a lui Bebe Cotimanis, de la “Românii au talent”, a afirmat că, din cauza „corectitudinii politice” şi a drepturilor minorităţilor sexuale, normalitatea pierde teren în faţa „ciudăţeniilor”.

Jurata de la «Românii au talent» îşi începe textul spunând că nu crede că persoanele gay trebuie deranjate, dar nici ele nu trebuie să deranjeze majoritatea şi să se afişeze public sfidător, ci să „îţi facă treaba între patru pereţi”.

“Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scrie Mihaela, pe blogul său.

“Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganţa, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept", a afirmat ea.

"Normalitate arată din ce în ce mai bizar, pentru că trebuie să băgăm la înaintare termenul ..«politically correct». Dreptul la libera exprimare e tot mai schimonosit, pentru că tăcerea pare să se instaleze tot mai ….majoritar pe orice tema…minoritară. N-avem voie să rănim, să acuzăm şi să spunem ce gândim, trebuie doar să ne integrăm, să mergem cu valul european, să ne deschidem minţile – dar asta înseamnă, tot mai grav, să ne astupăm urechile, ochii şi gurile. Moartea simţurilor, victoria minorităţilor, cum ar veni…..”, a mai spus membra juriului “Românii au talent”.

 
 
Loading...

Alte articole