Scandalurile se ţine lanţ la emisiunea "Insula iubirii". Deşi cuplurile din cadrul show-ului marca Antena 1 păreau destul de solide, fetele au picat rapid în plasele ispitelor. După ce Deea a făcut sex cu Tomi, în cadrul ediţiei de duminică (7 iunie) au avut loc alte scene fierbinţi.


Ispitele de la "Insula iubirii" îşi fac treaba bine: cuplurile din cadrul emisiunii încep să se destrame, unul câte unul. Deea a fost prima care a cedat tentaţiei: ea a făcut sex cu ispita ei, Tomi, deşi părea foarte îndrăgostită de iubitul ei, Cristi. Cum era de aşteptat, cei doi nu mai formează un cuplu, deşi la începutul emisiunii povesteau că au o relaţie strânsă şi că vor chiar să devină părinţi

Insula iubirii: Deea a făcut din nou sex cu Tomi

În ciuda faptului că Deea şi Cristi nu credeau că relaţia lor poate fi zdruncinată de ispitele de la "Insula iubirii", iată că tânăra a cedat destul de repede: ea a făcut sex cu Tomi, în pat, fără să se jeneze de camerele de filmat. Inevitabil, Deea şi Cristi s-au despărţit, iar acum fata e liberă să înceapă o relaţie cu ispita ei. Şi se pare că cei doi sunt foarte atraşi unul de celălalt. 

În cadrul ediţiei de duminică (7 iunie) a emisiunii "Insula iubirii", Deea şi Tomi au făcut din nou sex, de data aceasta în duş. Când se afla în baie, Tomi a venit la Deea în cameră şi a rugat-o să îl lase să doarmă cu ea în aceea noapte. Apoi a întrebat-o dacă e goală. La invitaţia Deei, el a intrat sub duş cu ea, iar din baie au început să se audă zgomote de plăcere. 

Insula iubirii: "Poţi să mă violezi, nu mă supăr"

insula_iubiri_andreea_si_matei.jpg

insula iubirii
"Insula iubirii": Andreea şi ispita ei, Matei, sunt din ce în ce mai apropiaţi
captura Antena 1

O altă concurentă de la "Insula iubirii" care nu a mai rezistat ispitei a fost Andreea. Ea a început să petreacă din ce în ce mai mult din în compania lui Matei şi cei doi sunt intimi unul cu celălalt. Ba chiar, Andreea a făcut o glumă care a dat de înţeles că vrea să îşi petreacă noaptea cu Matei. 
"Îmi vine aşa, să dau cu piciorul la tot ce a fost până acum. Poți să vii să mă și violezi, că nu mă supăr", i-a spus ea luI Matei, care a început să o sărute pe umăr. 

Insula iubirii: Doi concurenţi vor să se căsătorească

concurenti_insula_iubirii.jpg

insula iubirii ovidiu si petra
La "Insula Iubirii", Ovidiu şi Petra şi-au redescoperit dragostea
Foto: Antena 1

În timp ce unele cupluri de destramă, iată că doi concurenţi de la "Insula iubirii" rezistă ispitelor: Ovidiu a cerut-o în căsătorie pe Petra, iubita lui de trei ani, care nu a ezitat şi a acceptat imedit. Al patrulea cuplu din emisiune, cei doi s-au descris ca fiind energici, plini de viață și "vânători" experiențele noi. "Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?”, spunea tânăra la începutul concursului. Cei doi au declarat că participă la "Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vor să trăiască o experiență nouă care, speră ei, să îi unească și mai mult.

 
 
Loading...