Inevitabilul s-a produs la Insula Iubirii! Loredana a cedat tentaţiei şi a făcut dragoste, nu o dată, ci de două ori, cu Raul, ispita care i-a fost alături şi a consolat-o încă de la începutul emisiunii. Cei doi au plănuit în cel mai mic detaliu locul unde vor face sex ca imaginile cu ei în ipostaze erotice să fie greu de desluşit.


Loredana, iubita lui Liviu, a luat-o pe urmele Deei, bruneta care l-a înşelat pe Cristi la scurt timp după ce a ajus pe insulă. La întâlnirea de 24 de ore pe care tânăra de 25 de ani a ales să o petreacă cu Raul, cei doi au plănuit cum ar putea să facă sex departe de ochii curioşilor, iar acest lucru s-a şi întâmplat. "Tomi mi-a spus cum a pus-o pe Deea într-un colţ şi nu s-a văzut nimic. S-a auzit pe camere, dar la tv nu s-a văzut", i-a şoptit Raul la ureche Loredanei, iar cuvintele care i-au încolţit în minte tinerei cele mai fierbinţi fantezii. Temătoare, roşcata a părut la început nehotărâtă. Speriată ca imagini cu ea în astfel de ipostaze ar putea fi văzute de o ţară întreagă, Loredana l-a ţinut pe Raul în suspans.

Insula Iubirii: Prima scenă de sex a avut loc în baie

După o şedinţă de masaj, o cină romantică, cei doi nu au mai stat pe gânduri şi înainte să ajungă în jacuzzi au avut parte de o scenă de sex chiar în baie. În timp ce Loredana de dezbraca, Raul a rămas cu halatul pe el, însă mişcările şi gesturile i-au dat de gol.

cina.jpg

insula iubirii loredana raul sex plaja baie
Insula Iubirii. Cei doi s-au sorbit din priviri la cina romantică
Foto: Antena 1

Întrebat ce au făcut după uşă, ispita a explicat că acolo a avut loc o "îmbrăţişare mai pasională". Cei doi au continuat să se sărute şi să se mângâie în cada plină de flori, iar la un moment dat s-au retras pe plajă, după ce ispita i-a făcut o mărturisire Loredanei.

dezbraca.jpg

insula iubirii loredana raul sex plaja baie
Insula Iubirii. Loredana s-a dezbrăcat în baie, iar Raul nu a ratat momentul
foto: captură Antena 1

"Am 35 de ani şi nu am făcut-o niciodată pe plajă", a spus Raul. La doar o oră de la prima scenă de sex, cei doi s-au retras la malul mării, sub clar de lună, unde au continuat preludiul din jacuzzi.

baie.jpg

insula iubirii loredana raul sex plaja baie
Insula Iubirii. Raul a catalogat scena din baie drept o "îmbrăţişare mai pasională"
foto: captură Antena 1

"Eu ţin la reputaţia unei femei. Dacă sunt imagini, eu nu pot să neg. Oricum era ceva ce ne doream amândoi de foarte mult timp", a mărturisit Raul lăsând să se înţeleagă că Loredana i-a picat în plajă.  

sarut.jpg

insula iubirii loredana raul sex plaja baie
Insula Iubirii. După partida de sex din baie, cei doi s-au răsfăţat în jacuzzi
foto: captură Antena 1
 

Insula Iubirii: Loredana a dormit cu Raul şi cu o seară înainte de întâlnire

Loredana şi Raul dădeau semne din ce în ce mai clare că vor ajunge în acest punct. Dincolo de atingeri şi apropouri, cu o seară înainte Loredana nu a mai dormit cu fetele şi a rămas în camera lui Raul. "Am fost şi eu prin vecini", i-a mărtuirisit amuzată roşcata Andreei după ce aceasta constatase că nu a dormit cu celelalte concurente. În schimb, Andreea nu a avut parte de o întâlnire pasională. După ce l-a refuzat pe Matei şi a fost părăsită de iubitul ei Bogdan, tânăra a rugat echipa de producţie să o ducă la Matei pentru a-l convinge să se întoarcă în emisiune. După ce l-a asigurat că nu a fost roata ei de rezervă şi i-a mărturist că l-ar vrea înapoi, Matei a fost de neînduplecat. Nu s-a lăsat sub nicio formă convins, aşa că Andreea s-a întors singură pe Insula Iubirii.   

Insula iubirii: Şi Deea a făcut sex cu Tomi în baie

Deea şi Cristi au fost primul cuplu care s-a destrămat la Insula OUbirii. După o relaţie de patru ani, bruneta a călcat strâmb şi a făcut sex cu ispita ei. A repetat figura, semn că nu a fost nimic accidental între ei. Tânăra a cedat destul de repede şi a făcut sex cu Tomi, în dormitor, fără să se jeneze de camerele de filmat. Adoua oară a fost însă ceva mai precaută şi l-a chemat pe Tomi în duş. Când se afla în baie, tânărul a venit la Deea în cameră şi a rugat-o să îl lase să doarmă cu ea în aceea noapte. Apoi a întrebat-o dacă e goală. La invitaţia Deei, el a intrat sub duş cu ea, iar din baie au început să se audă zgomote de plăcere. 

 
 
Loading...