Întâlnire-șoc la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă pentru televiziunile din trustul Intact! Vedetele al căror nume a fost rostit cel mai des de fani în ultima vreme au ajuns față în față. De o parte, Mirela Boureanu Vaida, gazda tradițională a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, acum în concediu după ce a născut, de cealaltă parte Paula Chirilă, înlocuitoarea ei, care nu a reușit să câștige inima telespectatorilor.


Încă din iulie, înainte să nască, Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) s-a retras de la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, reality show-ul matrimonial pe care l-a prezentat timp de ciinci sezoane la Antena 1. Ea a fost înlocuită la vremea respectivă de Paula Chirilă (41 de ani), fostă concurentă la „Te cunosc de undeva”, care nu a reușit, din păcate, să fie pe placul fanilor emisiunii.

Aceștia din urmă s-au mobilizat și au lansat o petiție online pentru întoarcerea Mirelei Boureanu Vaida. Asta dincolo de solicitările zilnice lăsate pe paginile prezentatoarei care a devenit mamă în a doua parte a lunii august.

Paula Chirilă și Mirela Boureanu Vaida s-au întâlnit joi seară, 22 septembrie, la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă pentru televiziunile din trustul Intact și au lămurit situația, în exclusivitate pentru reporterii Click!

„Nu ştiu când mă voi întoarce la emisiune, Vladimir Alexandru abia a împlinit o lună şi trebuie să stau cu el. Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe cu emisiunea, momentan este Paula acolo”, a declarat  Mirela Boureanu Vaida.

mirela boureanu vaida.jpg

mirela boureanu vaida
Mirela Boureanu Vaida, la petrecerea trustului Intact
foto: Gheorghe Chelu

 

La rândul său, Paula Chirilă a arătat multă înțelegere față de atitudinea fanilor. „Am văzut pe reţelele de socializare că toţi o vor înapoi pe Mirela, chiar au făcut şi o petiţie. Este normal ca fanii care s-au obişnuit cu ea să o dorească înapoi. Fiecare cu părerea lui, momentan voi prezenta în continuare emisiunea până se va lua o nouă decizie. Ştiu că fanii emisiunii sunt nostalgici după Mirela, dar eu încerc să-mi fac treaba. Mie îmi place ce fac”, a declarat Paula Chirilă.

paula chirila.jpg

paula chirila
Paula Chirilă și soțul ei, la petrecerea trustului Intact
foto: Gheorghe Chelu

 

Loading...