Partenerul lui Teo Trandafir de la "Teo Show" și cel care învârte "Roata norocului" la Kanal D are un sfârșit de an plin de filmări. Bursucu, adică Adrian Cristea (33 de ani) pe numele lui real, a lipsit câteva zile de la filmările emisiunii cu Teo Tranndafir și toată lumea s-a îngrijorat.


  • Click!: Salutare! Ne poți spune cum a fost 2020 pentru tine?

Bursucu: În ciuda tuturor problemelor generate de pandemie, anul acesta, pentru mine a fost unul cu realizări. Pe plan personal copiii sunt fericiți, sănătoși, și eu și iubita mea la fel, oamenii dragi, ceea ce este o mare bucurie pentru mine. Din punct de vedere profesional, cele două emisiuni, "Teo Show" și "Roata Norocului", au mers în continuare și sunt extrem de apreciate de public. Proiectele din vară de pe litoral au fost și ele un succes, dar 2020 a fost un an cu multe provocări și pentru mine, ca pentru toți ceilalți oameni. Firește că e dificil să trăiești în acest climat general de incertitudine, mereu atent să nu te îmbolnăvești, mereu atent să îi protejezi și pe ceilalți. Îmi doresc ca lumea să revină la normalitate cât mai repede posibil.  

  • Ai lăsat-o pe Teo să prezinte emisiunea cu Mihai Mitoșeru și toată lumea s-a îngrijorat din lipsa ta. Cum comentezi?

Da, le mulțumesc oamenilor pentru grijă, dar am lipsit motivat, am fost implicat în filmările pentru Revelion. Le-am pregătit surprize foarte mari pentru noaptea dintre ani!

teo_trandafir_si_bursucu.jpg

teo trandafir bursucu
Teo Trandafir și Bursucu nu sunt numai colegi, ci și buni prieteni
foto: Kanal D
  • Ne poți spune ce pregătești, de fapt?

Vor fi foarte multe suprize pentru telespectatori. Distracția la superlativ, muzică live, momente inedite, dans și bucurie, toate acestea vor transforma noaptea dintre ani într-o poveste magică pentru telespectatorii Kanal D. La trecerea dintre ani, Kanal D își invită telespectatorii în fața micilor ecrane, cu o noapte de Revelion prezentată alături de Ana-Maria Barnoschi, menită să le aducă românilor mult noroc în anul ce vine, bucurie și voie bună! Moldovenii, Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoșeru sunt câteva dintre vedetele care vor fi prezente, în această seară magică alături de telespectatori. Muzica, dansul și foarte mult umor de calitate, ne vor face să pășim, în Noul An, cu zâmbetul pe buze și sufletele pline de bucurie!

  • Tu ce vei face în noaptea de Revelion?

Cu siguranță voi sta acasă, alături de fetele mele, și vom face o petrecere în pijamale. Și voi urmări Revelionul de la Kanal D.

  • Ai anumite superstiții? Porți ceva în buzunar?

Da, am bani în buzunar și o haină nouă la trecerea dintre ani. Pentru anul ăsta îmi iau pijamale noi.

  • Ce-ți place să mănânci de sărbători? Gătești?

Îmi place salata boeuf. Nu gătesc, pentru că tot ce gătesc eu, cartofi prăjiți și ouă ochiuri, nu se mănâncă în noaptea de Revelion. Nu vom găti, o să comandăm ceea ce ne dorește sufletul în acel moment.

anan6-7-vedete-bursucu.jpg

Bursucu și Ana-Maria prezintă „Roata Norocului” la Kanal D
  • Ce îți dorești de la Moș Crăciun?

Playstation 5 îmi doresc, sunt sigur că nu o să mi-l aducă, pentru că nu se mai găsește.

  • Dar pentru anul viitor?

Da, îmi doresc să mai achiziționez un apartament sau o casă pe pământ. Și îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să ne reintrăm în normalitate.

  • Mai dansezi? Îți vei învața copilul să danseze?

Copilul dansează de când s-a născut, fără să se oprească, nu a avut nevoie de lecții de la mine. Deocamdată eu mai dansez doar în casă, alături de ea!

Bursucu a devenit tătic în iulie 2018, când Andreea, iubita lui, a adus-o pe lume pe Anays Maria. Andreea mai are o fiică, dintr-o relație anterioară, pe care Bursucu o iubește ca pe propriul copil.

Citește și:

INTERVIU Bursucu nu face bani doar din televiziune: "Am o plajă în stațiunea Mamaia"

INTERVIU De ce Bursucu nu locuiește cu iubita și fiica. Care este secretul prieteniei cu Teo Trandafir 

 
 
Loading...