Actrița Raluca Aprodu (35 de ani), nou venită în echipa serialului "Vlad", are multe surprize pentru fanii ei de la teatru și pentru cei de pe micul ecran. O știți din multe proiecte de la PRO TV, printre care și "Ninja Warrior", emisiune pe care a prezentat-o, iar acum se lasă descoperită într-un interviu exclusiv pentru Click!


  • Click!: Ce face Raluca Aprodu, cum a fost în izolare?

Raluca Aprodu: La fel ca pentru toată lumea, presupun, am stat acasă.

  • Ai învățat să faci ceva nou în tot acest timp liber?

M-am odihnit, ca orice om normal, am făcut sport, m-am uitat la filme. Nu sunt genul de om care în pandemia asta a vrut să se depășească pe el însuși. Am stat acasă și am respectat niște reguli importante.

Cum a fost să filmezi pentru "Vlad"?

Mi-a plăcut foarte mult personajul pe care l-am avut de interpretat, acesta a fost unul dintre motivele pentru care m-a bucurat foarte mult că am jucat în "Vlad". Mi-a plăcut foarte mult Ivana, personajul meu, replicile pe care le-am dat, scenele pe care le-am avut de jucat. E o femeie autentică.

  • Cum a fost să joci cu Adi Nartea și Tudor Chirilă?

Pe Adi Nartea îl știu de 17 ani, am fost prieteni foarte buni și ne știm foarte bine. Iar pe Tudor, la fel, îl știu de foarte mulți ani, ne știm între noi, oamenii din echipă. Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani. Cu Jesus del Cerro am făcut "Contra Timp" 1 și 2.

  • Ai avut de filmat scene mai grele pentru serialul de la Pro TV?

Nu știu ce înseamnă grele, însă dificil din punct de vedere tehnic au fost scenele alea în care trebuia să mă bată Tudor Chirilă (n.r. Ivana va avea o legătura cu Vlad). Presupune un soi de atenție în plus față de actorie. Nu mai grele decât celelalte.

  • Ce face Raluca în afară de Vlad? Am aflat că ai mai primit un alt rol într-un serial la HBO.

N-am primit, am fost la casting la un serial la HBO.

  • La teatru mai faci ceva?

În continuare, nimic. S-au deschis, dar se joacă ușor, ușor. Cu teatrul e mai complicat. 

Luni îl vedem pe Tudor Chirilă în serialul VLAD!

Noul sezon VLAD a venit cu multă acțiune și cu personaje noi, care vor contura povestea răzbunării. Sezonul acesta s-au alăturat serialului o mulțime de nume îndrăgite, precum Marius Manole, Manuela Hărăbor, Raluca Aprodu și Tudor Chirilă.

tudor_chirila_vlad_1.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă interpretează rolul lui Drăgoi, un politician important
foto: PRO TV

Dacă în episodul precedent a intrat în scenă Raluca Aprodu, care interpretează rolul Ivanei în serial, în episodul difuzat luni, 28 septembrie, de la ora 20.30, îl vom vedea pe Tudor Chirilă. Acesta interpretează rolul lui Drăgoi, soțul Ivanei. Marcel Drăgoi este un politician important și uns cu toate alifiile, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și ce legături are cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar.

Citește și:

De unde o ştiţi pe Raluca Aprodu, superba actriţă care va juca în «Vlad». Proiecte pe bandă rulantă și iubiți celebri

Tudor Chirilă joacă în serialul VLAD. Este "căsătorit" cu frumoasa Raluca Aprodu

 
 
Loading...