Fosta vedetă de la „Şcoala Vedetelor”, Nadine sau Nadine Emilie Voindrouh Apostolescu (42 de ani), a revenit la marea ei dragoste, televiziunea. Solista este gazda emisiunii ”Nadine”, difuzată la TVR 1, de luni până joi, de la ora 18.35. Vedeta ne-a oferit un interviu de suflet, în care ne-a povestit și despre reluarea studiilor.


Click!: Te-ai întors la TVR, unde prezinți o nouă emisiune.

Nadine: Emisiunea de la TVR 1 are foarte multe elemente de dezvoltare personală. În prima săptămână am vorbit despre cum scăpăm de ruşinile închipuite. Pentru mulţi, felul în care arătăm sau o nereuşită transformă oamenii, se închid în ei şi aş vrea să-i încurajăm. Nu îmi e ruşine că m-am întors la şcoală. Uneori nu ştiu să scriu corect gramatical şi cu recunoştinţă de-abia aştept să fiu învăţată pentru a putea evolua.

2.jpg

nadine
Nadine apare la TVR1 de luni până vineri, de la 18.35. Recent l-a avut invitat pe Adrian Păduraru
foto: arhivă personală

Producătorii tv s-au inspirat şi din experienţa ta?

M-au surprins pentru că ei au spus că vor o emisiune după chipul şi asemănarea mea şi că toate subiectele vor trece prin felul în care văd eu lucrurile. Câteva zile am avut un mare entuziasm şi aşa le spun şi celor de la atelierele mele, exact aşa cum eşti, eşti bine.

După cât timp te-ai întors în TVR ?

Ultima oară eram aici, acum 18 ani, la “Şcoala Vedetelor”. Sunt nostalgică şi plină de regrete ca n-am ştiut să trăiesc mai mult cea mai frumoasa perioadă din viaţa mea. N-ai mintea de acum la vârsta aia. N-am ştiut că Titus Munteanu nu era un simplu om care m-a angajat, care a pus o vorbă bună pentru mine. N-am ştiut că acei colegi care mă enervau, mă iritau şi care nu mă lăsau să dorm sau trebuia din cauza lor să filmez o scenă în plus îmi vor deveni cei mai buni prieteni, că voi vrea să îmbătrânesc cu oamenii ăia, voi vrea să le ştiu copiii, să le ştiu bucuriile şi necazurile şi că vor fi de referinţă în viaţa mea.

nadine-liceu.jpg

nadine
Nadine, alături de colega ei, în sala de clasă
foto: arhivă personală

Ai revenit pe băncile școlii.

Tehnic vorbind, ca să intri la o facultate trebuie să termini un liceu, să ai o diplomă de Bacalaureat. Acum sunt în clasa a-Xll-a, dar am început dintr-a lX-a. Şi fac la fără frecvenţă 13 clase, termin peste doi ani. Eu am picat Bacul la matematică. Şi am luat totul de la capăt. E o chestiune de principiu. Am o asociaţie non profit şi mai toată ziua sunt în zona rurală cu adolescenţii şi părinţii lor, fac tot soiul de ateliere care au la bază cartea mea, “Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine”, care are la bază etalarea viziunii de viaţă în imagini.

Viața ta a fost ca o telenovelă, deloc ușoară..

Mama a murit când aveam 6 ani, tatăl meu de origine africană a plecat când aveam 2 ani, era diplomat la Ambasadă. Bunica ne-a dat pe mine şi sora mea la o casă de copii, apoi ne-a luat o mătuşă. L-am căutat pe tata, dar nu mai trăieşte, am ajuns în Africa, dar murise cu 3 ani înainte.

noah-fiu-nadine.jpg

nadine
Noah (9 ani), simpaticul fiu al lui Nadine
foto: arhivă personală

Cum ai fost cerută în căsătorie?

Soţul meu, Dragoș, m-a cerut de soţie cu 2 ani înainte să plec în America, eu am plecat, iar în 2009 l-am sunat să-l întreb dacă mai ţine minte că m-a cerut de nevastă şi dacă mai mai vrea să mai încercăm o dată. Atunci, în perioada aceea, am ţinut legătura greu. Noi am plecat de la zero, n-a fost doar emoţie, ci şi raţiune. Familia pentru mine e monumentală. Avem un băiețel împreună.

Citește și:

Nadine: "De doi ani m-am lăsat de băut şi de fumat!". Trucul care a ajutat-o să scape de vicii

Cum s-a vindecat Nadine după bătăile și umilințele de la orfelinat

 

Loading...