Ioana Ginghină (41 de ani) și Alexandru Papadopol (44 de ani) păreau până nu demult cuplul ideal. Au o fetiță, Ruxandra (11 ani), și-au construit casa de vis în afara Bucureștiului, afacerile le merg ca pe roate, suficiente motive ca să fie fericiți. Acum patru luni el a părăsit căminul conjugal în urma unei dispute, iar ea și-a pierdut speranța că lucrurile vor mai reveni vreodată la normal în relația lor.


De aceea, Ioana a recunoscut pentru prima dată că mariajul de 12 ani cu Alex e pe butuci. Însă și fără „Papi” în viața ei, Ioana pare optimistă și continuă să zâmbească la fel de mult.

12_cap.jpg

Alexandru Papadopol

De aceea, Ioana a recunoscut pentru prima dată că mariajul de 12 ani cu Alex e pe butuci. Însă și fără „Papi” în viața ei, Ioana pare optimistă și continuă să zâmbească la fel de mult. Recent, și-a făcut apariția într-o rochie roșie vaporoasă la un eveniment monden, iar ieri s-a relaxat și a pozat supersexy în costum de baie pe buza piscinei. „Puțină distracție, departe de Bucureștiul muuult prea aglomerat”, a spus actrița în dreptul imaginii publicate pe Facebook, semn că există viață și după „Papi”. 

Ioana Ghinghină şi Alexandru Papadopol, la un pas de despărţire după un mariaj de 12 ani

Recent, Ioana Ginghină și-a făcut curaj și a apărut la un eveniment monden fără partenerul ei de viață, Alexandru Papadopol, despre care se spune că s-ar fi despărțit.

Ioana Ginghină și-a făcut apariția la Viva Party, însă de această dată, ea nu a apărut la brațul soțului ei, Alexandru Papadopol, ci singură. Vedeta a purtat o rochie roșie, strâmtă pe corp și a defilat cu un zâmbet pe buze și plină de încredere. Deși cei doi nu au confirmat public speculațiile, contactată de presă, Ioana nici nu a infirmat posibilitatea despărțirii de partenerul ei, explicând că în căsnicia lor situația nu este tocmai „roz”.

ioana-ghinghina

ioana ghinghina
Ioana Ginghină a apărut la petrecerea Viva fără soțul ei Alexandru Papadopol
Foto: Gheorghe Chelu

Ioana Ghinghină şi sora sa au o relaţie specială

Iată mesajul în care actrița mărturisește că sora ei, Elena, este cea care îi este mereu alături și o ajută să treacă peste impedimentele din viață! „Spirit liber, self-sufficient, spune-mi cum vrei, da, asta sunt eu. Sunt mândră că sunt o femeie independentă! Însă această independeță este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea „independența” m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…

Stau prost însă la capitolul „Cere ajutor și ți se va da!”. Nu cred că e vorba de mândrie, vreau doar să rezolv lucrurile de una singură. (..) Dar uite că asta e problema, chiar nu mă pot descurca singură în orice situație. Adică poate aș putea, dar nu vreau. Nu vreau să „călătoresc” singură în această viață. Am nevoie de niște oameni dragi pe lângă mine, în compania cărora să mă simt în siguranță. 

ioana-ginghina-sora2.jpg

ioana ghinghina si sora
Foto:Instagram

Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care îmi întind mâna în vremuri grele, mă înveselesc când sunt tristă, îmi oferă dragoste când am nevoie de ea și mă sprijină atunci când sunt gata, gata să cad. Așa că în ciuda independenței mele feroce vorbesc cu sora mea aproape în fiecare zi…. Deși sunt 11 ani între noi și locuim la 250 de kilometrii distanță, avem o relație foarte apropiată. Bine, mi-am promis că nu voi folosi clișee obosite, dar nu mă pot abține, când vorbesc despre Elena, sora mea. (..) O admir, ce să mai, vreau să fiu ca ea.

Datorită ei, nu mă simt niciodată singură, pentru că știu că nu contează cât de rău stau lucrurile acum în viață mea, sora mea va fi mereu acolo pentru mine. Toți avem nevoie de o persoană care să ne dea speranțã în fața disperării și ne face să râdem până nu putem respira. Am 41 de ani și știu cât de rare sunt acest gen de relații, chiar dacă sunt persoane din familie”, a scris Ioana pe blog, pe 4 mai.

 

 

 

 
 
Loading...