S-au distrat, au trăit ani buni boiereşte, pe picior mare, însă acum, celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz şi mai tânărul ei soţ, Liviu Arteni, au ajuns la fundul sacului. Mai mult, ei se confruntă şi cu probleme de sănătate. Israela nu se poate scula din pat, din cauza crizelor severe de astm, iar Liviu susţine că a fost bătut măr de poliţişti, într-un local din Maramureş.


Israela  (74 de ani) şi Liviu (44 de ani) s-au iubit cu patos, iar în urmă cu şase ani au decis să-şi unească destinele. După căsătorie au părăsit Bucureştiul, mutându-se în Maramureş, la aer curat, mai exact la Vişeul de Sus, unde şi-au deschis pensiunea ”Casa  Livisra”. Au investit un milion de euro în această vilă, numai că, dacă la început afacerea a mers ca pe roate, de doi ani mai nimeni nu le-a trecut pragul, deşi tarifele nu săreau de 80 de lei pe noapte, camera. Rămaşi fără o sursă de venit, Liviu şi Israela au revenit în Bucureşti, în apartamentul din zona Kogălniceanu, unde reporterii Click! i-au vizitat. Ne-a întâmpinat soţul Israelei, căci soţia lui de-abia dacă se poate ridica din pat, din cauza crizelor de astm.

Cochetă, cândva, acum nici n-a vrut să iasă din dormitor. Liviu era vizibil trist, ba chiar ne-a arătat geanta soţiei sale, burduşită cu zeci de cutii de medicamente pentru astm: “Nu mai sunt în stare de nimic, nu mă mai descurc. Sunt cu o soţie bolnavă de care trebuie să am grijă. N-am mai făcut dragoste de doi ani, dar nici nu vreau să o înşel, să îmi iau o amantă, căci o respect pe Israela”, a declarat acesta, cu o voce stinsă, pentru Click!

Din cauza bolii femeii, dar şi a problemelor financiare, Israela şi Liviu au scos cam toate proprietăţile la vânzare: “Am băgat peste un milion de euro în pensiunea din Maramureş. Noi am plătit iluminatul, noi am făcut drumul forestier pentru că primăria nu a vrut să le facă, deşi era de datoria lor. Pensiunea asta ne-a ruinat. Nu ne-a adus nici un venit, din contră, am acumulat găuri. Ne-a îmbolnăvit la propriu, iar eu m-am apucat de băutură văzând că stăm degeaba pe loc, că nu aveam clienţi. Am hotărât să o vindem şi le-am spus tuturor din zonă că pensiunea se poate cumpăra. Am cerut 800.000 de euro pe ea”, ne-a spus el.

Şi nu doar afacerea e de vânzare. Pentru că la momentul acesta ei nu au nici un venit, iar de pensiune nu vor scăpa prea repede, Liviu şi Israela au hotărât să scape şi de alte bunuri. “Avem două maşini de teren, iar la una dintre ele am renunţat. Am scos-o la vânzare cu 16.000 de euro. Israela mai are şi terenuri, unele în afara Bucureştiului, şi vrem să scăpăm şi de acelea însă e destul de  greu”, ne-a mai spus Liviu. Mai săraci cu câteva proprietăţi, Liviu şi Israela spun că se iubesc la fel. “E sufletul meu şi ne iubim ca atunci când ne-am cunoscut”, ne-a mai mărturisit bărbatul.

Liviu Arteni a fost internat la Psihiatrie

artenie12-13-vedete-batut.jpg

Liviu ne-a arătat atât vânătăile de pe corp, făcute, spune el, de poliţişti, dar şi certificatul medico-legal
Foto: Roberto Sălceanu

La jumătatea lunii septembrie, Liviu Arteni a intrat într-un restaurant din Vişeul de Sus şi, pentru că se afla sub influenţa alcoolului, acesta a făcut scandal. Proprietarii au chemat autorităţile. A fost amendat cu 600 de lei, însă oamenii legii au fost nevoiţi să-l ia cu forţa şi să-l ducă la Spitalul de Psihiatrie Adulţi din Sighetu Marmaţiei. Soţul Israelei susţine că a fost bătut, iar acum încearcă să-şi facă dreptate. ”Infirmierii de la Spitalul de Psihiatrie mi-au pus sacul pe cap şi au dat în mine de m-au făcut pilaf. Am certificat de la IML şi, pe baza probelor, vreau să mi se facă dreptate. Vreau să fiu despăgubit, iar oamenii care m-au bătut să fie demişi”, ne-a mai spus soţul Israelei.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: