Emisiunea "Bravo, ai stil" de la Kanal d din al cărei juriu face parte Iulia Albu şi-a câştigat multe admiratoare preocupate să înveţe tendinţele de la cei mai pricepuţi în domeniu. Cea mai de temută jurată stârneşte şi cele mai multe comentarii pe marginea emisiunii şi a deciziilor pe care le ia la show-ul de modă.


Iulia Albu a fost certată de fani pe contul ei de socializare. Aceştia i-au reproşat că le favorizează pe rivalele Silviei şi pe aceasta din urmă o depunctează mereu. 

"Iulia, eşti frumoasă! Îmi place mult atitudinea ta, dar nu eşti obiectivă în ceea ce priveşte competiţia «Bravo, ai stil!». Părerea mea este că, nici nu se compară Silvia cu Roxana sau Alina. Nu înţeleg de ce o depunctezi de fiecare dată pe Silvia, iar cu celelalte eşti mai mult decât îngăduitoare. Eşti un om frumos, dar continuă să fii pe toate planurile", a fost comentariul tinerei care a făcut-o pe Iulia Albu să reacţioneze imediat.  

silvia.jpg

silvia bravo ai stil concurenta
Silvia este mereu criticată de Iulia Albu
foto: arhiva personală
 

"Confunzi obiectivitatea cu empatia. Faptul că voi empatizaţi la un moment dat cu o concurenţă sau cu alta nu are implicaţii asupra unul vot obiectiv. De altfel, rolul publicului este foarte important, putând înclina balanţă în favoarea unei concurente. De aceea există aceste două filtre. Altfel ar fi doar unul, iar rolul juriului nu s-ar mai justifica", a scris Iulia Albu. 

 
 
Loading...