Cu siguranță, acest Paște va fi diferit pentru fiecare dintre noi. Dar, împreună vom reuși să trecem peste toate provocările vieții, cu lumină în suflet. Iuliana Tudor, vedeta TVR 1, va petrece Sărbătorile Pascale, acasă la părinții săi, cu familia alături. Iată ce surprize a pregătit pentru telespectatori!


“Anul acesta voi petrece Paștele acasă, la Băicoi, în Prahova. Ca în fiecare an, cu familia mea, diferența  e că nu vom mai putea merge la biserică. Avem anafură de anul trecut, vom aprinde candela și ne vom ruga acasă. Va fi diferit, dar cred că puterea Învierii e în fiecare dintre noi”, spune Iuliana Tudor. 

Gazda emisiunilor de Paște

“Vom difuza în premieră, în seara de Paște, pe TVR1, de la ora 21.10, un Concert Extraordinar "Lăutarii Altfel", prilejuit de împlinirea a 50 de ani de existență a Orchestrei Lăutarii din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Partea 1. Partea a-2-a va fi difuzată pe 26 aprilie. A doua zi de Paște vom redifuza de la ora 14.30 programul special "La masa de Paște", ediție filmată în 2018”, adauga vedeta. De aproape o lună de zile, Iuliana Tudor, Ambasadorul Crucii Roșii Române, coordonează comunicarea campaniei inițiată de organizație în lupta împotriva coronavirus- România Salvează România. Până acum, zeci de companii s-au implicat și au donat produse și bani, iar mii de oameni au trimis SMS la nr 8827. Până acum, s-au strâns aproape 5.252.176 euro. Campania continuă!

Citește și:

uliana Tudor: “Mă doare ce văd în lume, convoaiele militare cu sicrie”. Vedeta strânge fonduri pentru lupta cu pandemia

Unde se poate urmări Slujba de Înviere 2020 la tv, pe internet și la radio


 

 
 
Loading...