După ce actorul Marius Manole a fost prezentat oficial drept unul din cei 12 concurenți-vedete care vor urca în ringul visurilor de la Pro TV, a fost anunțat un alt nume-surpriză: luptătorul de MMA (Mixed Martial Arts) Sandu Lungu.


Sandu Lungu are emoții, dar se declară optimist.”Cred că participarea mea la un show de dans va fi un șoc, pentru că eu am evitat întotdeauna dansurile, până și la nunți sau la petreceri. Dar de ceea ce mi-a fost frică, nu am scăpat. Nu știu cum vor vedea oamenii lucrul acesta, mă gândesc că va fi puțin ciudat. Ditamai bestia să danseze. O să fie o provocare uriașă pentru mine. Am cerut păreri și toată lumea m-a încurajat să fac acest pas și, până la urmă, e altceva, e ceva ce nu am mai făcut și atunci, de ce nu? Nu mă aștept să fiu cel mai bun, un dansator extraordinar, dar promit că o să dau tot ce pot. O să mă concentrez, o să exersez, și, repetând voi progresa și voi obține rezultatul dorit. Eu practic un sport dur, iar aici voi avea nevoie de multă finețe și delicatețe. Vom vedea în curând dacă voi avea aceste calități”, a spus Sandu.

Sandu este unul dintre cei mai buni luptători din România, cu un palmares important în domeniu și, totodată, o prezență inedită în ringul de dans. Și-a început cariera în anul 1991 practicând judo, sport pentru care a câștigat mai multe turnee naționale și europene, iar în 1994 a obținut cea mai mare performanță din istoria judo-ului masculin românesc, ieșind campion mondial la categoria sub 20 de ani. Deși a avut performanțe importante în judo, Sandu a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a luptat în competițiile MMA. După victorii obținute în judo și kickboxing, sportivul a făcut o schimbare la 40 de ani și a decis să înceapă luptele în cușcă, obținând și aici victorii importante.

În această primăvară, vom urmări cum se va descurca Sandu Lungu într-o competiție de dans, realizată după formatul internațional ”Dancing with the stars”.

 
 
Loading...