Trei ţinute sexy şi sofisticate, pe care le-a asortat cu o pereche de sandale scumpe. Elena Udrea a atras toate privirile, în weekend, la nunta lui Honorius Prigoană. Specialiştii au analizat, pentru Click!, rochiile purtate de senzuala naşă.


În zece ore, Elena Udrea a schimbat trei ţinute. Cu  ele a reuşit să fie în centrul atenţiei, mai ales că la braţul ei era şi un bărbat arătos şi elegant. Cât de bine au fost alese rochiile? Consilierul vestimentar Sheila Gurdal a luat la puricat rochiile naşei. La Biserica Sfânta Parascheva, unde s-a ţinut cununia religioasă, Udrea a optat pentru o rochie roz, lungă, decoltată şi cu inserţii argintii în zona pieptului.

u25-act-2.jpg

La slujba de la biserică, blondina a avut o rochie roz, extrem de spectaculoasă

“Ţinuta pe care doamna Udrea a purtat-o la biserică a fost cea mai reuşită dintre cele trei. Eu nu aş fi optat, totuşi, pentru culoarea roz, ci pentru una mai sobră, având în vedere că ne aflăm în sezonul rece. Aş fi găsit potrivită o tafta gri”, ne-a explicat Sheila Gurdal, consilier vestimentar.

u35-act-1.jpg

La restaurant, Elena Udrea a purtat o rochie strâmtă, cu vedere la sâni

La restaurant, Udrea s-a schimbat într-o rochie lungă, strălucitoare şi cu breteluţe la spate. “Rochia cu paiete e foarte frumoasă, însă mult prea decoltată în zona subraţului, astfel încât sânii voluminoşi ies ­puţin inestetic din decolteu. A accesorizat-o perfect, cu sandalele înalte şi din punct de vedere cromatic”, este de părere experta. Spre finalul petrecerii, fostul politician şi-a făcut apariţia într-o rochie scurtă, neagră.

u45-act-3.jpg

După miezul nopții, Udrea a scos artileria grea: o rochiță scurtă și mulată pe corp

“Doamna Udrea are picioare lungi, frumoase, lucrate la sală, aşa că a ales să le etaleze purtând o rochie neagră foarte scurtă. Eu nu sunt de acord cu această lungime. Cred că aş fi mers pe un model care să-i acopere genunchii. O felicit în schimb pentru sandale. Sunt de firmă, costă în jur de 1.500 de euro şi s-au potrivit în toate cele trei situaţii”, a comentat consilierul vestimentar, pentru Click!  
Per total, Udrea a fost o naşă extrem de sexy, dar consilierul vestimentar a ţinut să-i dea un sfat: “Consider că două rochii erau suficiente pentru o nuntă. În plus, o femeie trebuie să fie misterioasă, nu foarte descoperită”, a conchis Sheila Gurdal.

sheila-gurdal.jpg

Sheila Gurdal (stânga)
 
 
Loading...
Citeste tot despre: