Este mămică cu normă întreagă şi prezentatoare tv. Gabriela Cristea le face faţă cu brio celor două meserii, iar dacă la tv o vezi pe tocuri şi super sexy în rochii elegante, iată că în viaţa de zi cu zi celebra brunetă este o femeie normală. Iată cum au surprins-o fotoreporterii Click!


La vârsta de 43 de ani are tot ce-şi doreşte! O casă frumoasă, un soţ iubitor, un copil splendid şi meseria pe care şi-a dorit-o. Bineînţeles, este vorba despre Gabriela Cristea, o vedetă de top, iar în viaţa de zi cu zi o femeie perfect normal şi fără fiţe, spre deosebire de alte vedete care au post de asistente tv şi se cred cel puţin Madonna.

Aşa au surprins-o recent şi fotoreporterii Click! în pauza de emisiune de la Antena Stars.

c26_gabi-1-2col-flip.jpg

Gabriela Cristea arată impecabil în studioul televiziunii

Dacă pe micile ecrane Gabriela este o divă: machiată, coafată, îmbrăcată elegant, pe tocuri înalte, iată că pe stradă e mămica Victoriei, soţia lui Tavi Clonda, nemachiată şi cu părul prins într-o coadă lejeră, îmbrăcată cu o rochie cu care în mod normal stai prin casă şi în picioare cu şlapi.

Chiar dacă a rămas cu ceva kilograme în plus după naştere, vedeta Antena Stars n-are nici o problemă să-şi pună rochii extrem de scurte.

Prezentatoarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” a avut nevoie de nişte medicamente, aşa că s-a dus fuguţa să şi le procure, dar ploaia de vară a luat-o prin surprindere. Fără umbrelă şi cu picioarele ude, Gabi a cumpărat în viteză totul, apoi a plecat către casă unde o aştepta micuţa Victoria.

După ce că rochiţa era de-o palmă, vântul stârnit i-o mai şi ridica, stârnind curiozitatea trecătorilor. Nimic n-a perturbat-o însă pe gospodina Cristea şi şi-a văzut de drum printre maşini şi bălţi.

Se întorc ploile în acest weekend

Vreme capricioasă în aceste zile. Profitați de ziua de astăzi când cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor urca până la 32 de grade!
Însă, la noapte, vremea se schimbă radical, din cauza a trei valuri de aer care se ”ciocnesc” deasupra țării noastre.


Unul vine din vestul continentului și ne aduce umezeală, altul coboară din nordul Rusiei și vine cu temperaturi mai scăzute, iar din sud a urcat aer fierbinte din nordul Africii. Ca urmare, din această noapte va ploua în averse în aproape toată țara, cu excepția Litoralului, până marți, când scăpăm de ploi și de fulgere.
Dacă astăzi vor fi în jur de 32 de grade, luni vor fi în jur de 25 – 26 de grade, mai puțin decât ar fi normal.
 
 
Loading...