Lavinia Pârva a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv unde a dezvăluit cât de mult s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Soția lui Ștefan Bănică Jr a explicat că a trecut printr-o perioadă mai complicată după ce fiul lor a venit pe lume.


Artista a declarat că acum se simte foarte bine și se bucură de fiecare clipă trăită în postura de mamă. Și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil, iar acum viața ei este împlinită din toate punctele de vedere.

"Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe  Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor".

lavinia_parva_vorbeste_lumea.jpg

lavinia parva la vorbeste lumea
Lavinia Pârva a apărut la "Vorbește lumea", la două luni de când a devenit mămică
Foto: captură Pro Tv

 

Lavina Pârva susține că a trecut printr-o perioadă în care nu a reușit să se odihnească suficient, însă acum este o mămă relaxată care își dorește să-l crească pe Alexandru liber și fără restricții impuse.

"Am avut o perioadă în care nu am dormit absolut deloc. Am devenit o mamă relaxată. Vreau să-mi cresc copilul liber și relaxant”, a adăugat soția lui Ștefan Bănică.

Lavinia Pârva vrea să slăbească treptat

lavinia-parva_2_0.jpg

Lavinia Pârva a luat câteva kilograme în plus pe timpul sarcinii de care speră să scape treptat
Foto: Mihai Ionescu

 

În ceea ce privește kilogramele în plus pe care Lavinia Pârva le-a luat în timpul sarcinii, ea spune că va slăbi treptat și își dorește să fie și mai suplă decât era înainte de a rămâne însărcinată.

"Am luat destul de multe kilograme, am reținut multă apă. Am rămas cu câteva kilograme pe care o să le dau jos treptat. Sigur că mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte". 

 

Citește și:

Lavinia Pârva a născut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan. Este deja acasă cu bebelușul

Reacţie adorabilă a Laviniei Pârva: se compară cu ursuleţul Bamse

 

 
 
Loading...