Lidia Buble (23 de ani) o duce ca în puf de când îl are alături pe Răzvan Simion (36 de ani). Cei doi se iubesc și nu se sfiesc să arate acest lucru. Chiar dacă nu sunt văzuți prea des împreună pe străzile din București, vedetele se înțeleg de minune și fug departe de agitația orașului de câte ori au ocazia.


Unde mai pui că matinalul își pune uneori și jobul pe planul doi atunci când vine vorba de iubita sa. Nu degeaba l-a lăsat acum câteva zile singur pe Dani Oțil în emisiune, căci a însoțit-o pe Lidia la Roma, acolo unde solista a avut un concert. Nu doar pentru sprijin moral a fost prezentatorul cu ea, ci și pentru a se bucura de o scurtă vacanță în una dintre cele mai frumoase capitale europene. Lidia a documentat din plin pe Instagram excursia.

Cum în weekend nu muncește, Răzvan își poate surprinde iubita cu mici gesturi de afecțiune. Așa a făcut și sâmbăta aceasta, 8 aprilie, când i-a pregătit micul dejun cântăreței. Aceasta nu a ezitat să le arate și admiratorilor ei, dar și celor care o invidiază cât de fericită este.

Acum câteva zile, Buble a publicat și o imagine cu o pereche de pantofi scumpi, cu o descriere sugestivă: "A venit Iepurașul mai repede". Să fie ei tot de la Răzvan?

buble.jpg

Foto: Instagram

Lidia Buble, poză din jacuzzi, cu fundul la vedere: «Sunt sexy»

buble.jpg

lidia buble
Lidia Buble
Foto: arhivă personală

Mai mult, solista a căpătat curaj de când are o relație cu Răzvan Simion (36 de ani), iar asta se vede cu ochiul liber. Ținutele sunt mai sexy, la fel și videoclipurile, iar pozele publicate pe rețelele sociale, mai îndrăznețe. S-a pozat și în costum de baie, iar cea mai recentă imagine o surprinde într-un jacuzzi, iar conturul trupului ei se întrevede cu ușurință.

“Sunt sexy…. când mă simt iubită. Este starea interioară pe care o ai când ești bine tu cu tine și cu corpul tău. Suntem toți creația frumoasă a lui Dumnezeu, iar micile defecte ne fac speciali și unici. Deci IUBEȘTE-TE!”, a scris solista pe Instagram, acolo unde a și publicat imaginea cu pricina.

lidia.jpg

lidia buble
Lidia Buble, sexy în costum de baie
Foto: arhivă personală

pantofi.jpg

pantofi buble
Pantofii Valentino pe care Lidia i-a primit
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...