Vă mai amintiţi de Mirela Stoian, Lila din show-ul ”Vacanţa Mare”?. Exclusă din trupă de mai bine de opt ani, simpatica artistă, care s-a plâns adesea că a ajuns la fundul sacului, pe plan financiar, a prins un contract cu TVR 2.


Veste bună pentru fosta Lila din „Vacanţa Mare”. Actriţa Mirela Stoian (48 de ani) e una din noile vedete ale postului  TVR 2, unde, împreună cu fiica sa, Valeria Stoian, vor fi ajutoarele Corinei Dănilă la emisiunea „Ieri, azi, mâine”, show care va debuta vinerea viitoare, de la ora 16.10. Cele două vor fi „comentatoarele” evenimentelor prezentate în show.

“Mirela reprezintă publicul de ieri, Corina pe cel de azi, iar Valentina pe cel de mâine. Cele două actriţe, Mirela şi Valeria Stoian, vor completa cu umor atmosfera din platou”, ne-au spus surse din TVR 2. Această producţie tv a scos-o din şomaj pe actriţă, căci, din 2008, de când a fost exclusă din “Vacanţa Mare”, în urma unor dispute cu foştii colegi, ea nu a stat pe roze cu banii.

14-vedete-2.jpg

În 2007, pe vremea când avea succes cu trupa ”Vacanţa Mare”

“Pe vremea aceea aveam salarii foarte bune, am trăit decent. Atunci îmi făceam toate mofturile, nu m-am aşteptat să se termine atât de brusc. Apoi am încercat să intru la un post tv cu muzică populară, dar nu eram în domeniul meu”, se plângea actriţa, la Kanal D.

TVR 2 a făcut colecţie de vedete

 
 
Loading...