Lili Sandu (37 de ani) nu-și mai ascunde relația, așa cum o făcea vara trecută, atunci când fotografii Click! a surprins-o pe litoral cu un nou bărbat. Se iubește cu mai tânărul Silviu Tolu (25 de ani) și pace. Cu adevărat pace, căci cei doi sunt nedezlipiți și își afișează dragostea în public, în viața reală, dar și pe rețelele sociale.


Cea mai recentă imagine publicată de fosta concurentă de la “Ferma Vedetelor” pe rețelele sociale surprinde un moment “încins”. Lili și iubitul ei, pe jumătate dezbrăcați, se ating suav și senzual. Cântăreața stă cu fundul pe blatul de bucătărie, cu un tricou lejer care-i cade pe un umăr, iar iubitul ei este la bustul gol.

Cei doi par rupți dintr-o revistă sau gata-gata de un moment romantic. Imaginea a fost publicată de Ziua Îndrăgostiților, semn că Silviu și Lili au sărbătorit pasiunea și dragostea dintre ei în mod corespunzător.

lili_sandu.jpg

lili sandu iubit
Lili și Silviu, într-o imagine fierbinte din bucătărie
Foto: arhivă personală

 

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziția 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier și DRYKORN. În plus, este și blogger.

 
 
Loading...