Solistul pe care îl vedeţi în fiecare sâmbătă în showul transformărilor de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”, revine cu un nou videoclip special. Liviu Teodorescu (23 de ani) joacă în “Dor de ea” cu unul dintre membrii familiei sale.


S-a făcut remarcat la “Vocea României”, a jucat în “Pariu cu viaţa” şi a lansat mai multe piese şi videoclipuri, iar acum Liviu Teodorescu a mai bifat o experienţă pe lista sa. El a jucat în cel mai recent clip al său alături de tatăl său, actorul Mircea Teodorescu.

tatal_si_cei_doi_fii.jpg

Liviu, alături de tatăl şi fratele lui
Foto: Arhiva personală

„Dor de ea" este noua piesă a lui Liviu, cu un clip realizat de Trandafilm şi diferit faţă de ce a lansat artistul pana acum. “Atât povestea clipului, cât şi cea a textului sunt uşor complicate. Piesa este întoarsă pe toate părţile şi ies la iveala contraste. Strofa spune un lucru, iar refrenul altul. Vorbim despre o fostă iubită care reapare în viaţa mea, deşi eu sunt împlicat într-o altă relaţie. Câteodată mai şi greşeşti şi trebuie să recunoşti. Este un clip cu un scenariu mai complex, ca un film de acţiune cu urmăriri, pistoale, dolari, cătuşe şi... două iubite. Vă invit să-l urmăriţi!", a povestit Liviu, care joacă prima oară cu tatăl lui.

"Dor de ea"

Piesa „Dor de ea” este compusă şi produsă în totalitate de Liviu Teodorescu. „Spre finalul producţiei am fost ajutat de Marius Moga, Ionuţ Vasilache şi Robert Toma", completează artistul, care a fost foarte încântat că a ajucat cu tatăl său prima oară, actor profesionist.  

 
 
Loading...