Nu, nu este vorba despre vreo nouă cucerire a celebrului burlac, atât de râvnit de doamne şi domniţe! Liviu Vârciu (33 de ani) este nedezlipit şi nu îşi mai încape în piele de bucurie atunci când se află în prezenţa fiicei lui, Carmina Maria, în vârstă de 13 ani.


A crescut şi a devenit o adevărată domnişoară! De curând, Liviu Vârciu, unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi ai showbiz-ului românesc, s-a afişat cu cea mai importantă prezenţă feminină din viaţa lui, Carmina. Ea este fiica pe care solistul o are împreună cu Amy Teiceanu, femeia cu care a avut o relaţie în urmă cu 13 ani. Puştoaica îi seamănă leit artistului şi s-a transformat, peste noapte, într-o domnişoară frumoasă, o adolescentă care va rupe, cu siguranţă, inimile băieţilor...

Liviu Vârciu, alături de cea mai importantă prezenţă feminină din viaţa lui, Carmina

varciu.jpg

liviu varciu fericit carmina fiica
Liviu Vârciu, fericit alături de fiica lui, Carmina
Foto: Arhivă personală

 

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: “Aşa tată, aşa fiică! Ai o fetiţă frumoasă foc!”, “Seamănă perfect cu tine, să fie sănătoasă, să te poţi bucura de ea!”, “Sunteţi doi frumoşi :))”, “Să-ţi trăiască şi să te bucuri de ea!”, i-au scris admiratoarele, pe reţeaua de socializare.

varciu-si-fosta.jpg

liviu varciu fericit carmina fiica
Liviu Vârciu păstrează legătura cu mama fiicei lui, Amy, cu care are o relaţie amiabilă
Foto Click!

 

Liviu Vârciu vrea să se mute cu fiica lui

În toamna anului 2014, artistul a măturisit pentru Click! faptul că are de gând să se mute împreună cu fiica lui, Carmina, în casa pe care o construieşte acum în Băneasa. Astfel, odată cu mutarea în noua locuinţă, Liviu Vârciu îşi propune să o lase mai moale cu distracţia şi să supravegheze îndeaproape educaţia fiicei lui. În prezent, adolescenta trăieşte în Arad, alături de mama ei, Amy. “Carmina mă vizitează acum tot timpul. O să se mute cu mine, când va împlini 14 ani. Face pian, iar anul viitor va lansa o piesă cu Cleopatra Stratan”, a mărturirsit  Liviu Vârciu, pentru Click!, în luna octombrie 2014.

 
 
Loading...