Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin, la două luni de la petrecerea de botezul fetiței lor și după un an și jumătate de relație.


Anul trecut, pe 25 septembrie, Anda și Liviu erau cei mai fericiți părinți din lume. Micuța Anastasia Maria venea pe lume iar universul celor doi părea indestructibil.

Între timp, Liviu a călcat strâmb și a fost surprins, în luna februarie a acestui an, sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă „bebeluşă” la Cronica Cârcotaşilor, acum asistentă la matinalul de la Antena Stars. Atât Anda Călin, iubita oficială, cât şi Liviu, au oferit o explicaţie pentru acele poze. „Nu am plecat din locuința lui Liviu, nici nu traversez o perioadă dificilă. El momentan este plecat în Belgia, voi vedea ce va fi. Nu am ce declarații să dau. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăușă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui față de mine și la fel de sigură pe relația noastră”, spunea Anda, pentru Click!, la acea vreme.

18-19-vedete-2-col-varciu.jpg

familie liviu varciu
Liviu Vârciu, Anda Călin şi fetiţa lor, Anastasia Maria
Foto: arhivă personală

 

Timpul a trecut, însă nu a acoperit rana creată de acele imagini, iar Vârciu a anunțat pe contul lui de Instagram că a pus capăt relației.

Mesajul prin care Liviu Vârciu a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mama bună. Vă pup și vă iubesc!”

Loading...