Mama lui Marcel Toader, Rădița, trece prin cele mai grele clipe din viața ei. La 80 de ani, trebuie să-și adune toate puterile pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum. "Doamne, de ce mi-ai luat copilul?" - atât se mai putea auzi din supărarea femeii care miercuri, 7 august, își conduce băiatul pe ultimul drum.


Durerea unei mame care își îngroapă copilul nu poate fi comparată cu nimic! La 80 de ani, mama lui Marcel Toader trebuie să treacă prin cea mai mare cumpănă a vieții sale.

"Copilul meu, datorită ție eu trăiesc! Iubirea mea, copilul meu! Mă doare sufletul", striga neîncetat mama lui Marcel în momentul în care trupul neînsuflețit al fiului ei a fost depus la casa mortuară din Constanța. Tot acolo a ajuns și un camion plin cu flori, venit de la București. Rădița Toader a fost sprijinită tot timpul de rude și prieteni care au încercat să o calmeze cât de mult au putut.

Ce ultim cadou i-a făcut Marcel Toader mamei sale

marcel_toader_mama_si_fiul_lui.jpg

fiul si mama lui marcel toader
Mama lui Marcel și fiul acestuia se susțin reciproc în aceste clipe grele
Foto: captură Antena Stars

 

Mama lui Marcel Toader a aflat de la o nepoată și de la televizor că fiul ei a murit. Primele momente în care a auzit cea mai nefericită veste a vieții sale au fost dramatice pentru Rădița Toader. O nepoată a sunat-o să o întrebe dacă a putut lua legătura cu băiatul ei și i-a dezvăluit că se zvonește că omul de afaceri ar fi murit. Femeii de 80 de ani nu i-a venit să creadă, a încercat să ia legătură cu fiul și nu a reușit. A deschis televizorul și a izbit-o vestea cea neagră. “Am avut înțepături în tot corpul, am început să tremur și să țip. Am mers la o vecină, dar nu a îndrăznit să-mi spună. Vecina nu se putea stăpâni mai mult ca mine. Am închis televizorul, nu puteam suporta. Am încercat să-l mai sun o dată și nu mi-a răspuns. Am început să țip, au venit vecinele la mine. M-a sunat și Raluca (mama lui Maximilian, fiul lui Marcel – n.r.), era la munte și mi-a spus că a murit Marcel. Nu m-am gândit să pierd așa o bunătate de copil. Mă ajuta. La toate spitalele din București m-a dus, mi-a trimis medicamente din Franța. Avea grijă de mine”, a spus declarat Rădița Toader pentru spynews.ro și Antena Stars.

baiat_marcel_toader.jpg

baiat marcel toader
Maximilian, băiatul lui Marcel Toader, s-a ocupat de funeraliile tatălui său
Foto: Mariana Iancu / Adevărul

 

Îndurerata mamă a povestit și despre surpriza pe care Marcel i-a făcut-o la împlinirea a 80 de ani, în 1 iulie, atunci când l-a văzut pentru ultima oară. Deși îi spusese că nu poate ajunge la Constanța pentru a o sărbători, bărbatul i-a făcut o surpriză și s-a dus la ușa mamei cu cadouri, urări bune și un trandafir pe care femeia promite că-l va păstra toată viața.

Marcel Toader, îngropat în Cumpăna, lângă tatăl său

cimitir_marcel_toader_1.jpg

cimitir marcel toader cumpana
Cimitirul din Cumpăna, județul Constanța, locul în care este îngropat și tatăl lui Marcel, dar și bunica sa
Foto: Blitz

 

Ca o amară ironie, tatăl lui Marcel, Corneliu Toader, a murit în anul 2006, la vârsta de 70 de ani, tot din cauza problemelor cu inima. Bărbatul este înmormântat la Cumpăna, în județul Constanța, acolo unde își va dormi și Marcel somnul de veci. Fotoreporterii Click! au mers la cimitir și au descoperit că pe crucea familiei apare numele tatălui lui Marcel, Corneliu Toader, numele bunicii lui Marcel, Maria Toader, dar și numele mamei, care este în viață, Rada Toader, născută la 1 iulie 1939. Se poate observa că și bunica lui Marcel a murit de tânără, la doar 35 de ani.

67890861_2616673705057119_6490411387800518656_n.jpg

capela inmormantare marcel toader
Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, 7 august, în localitatea Cumpăna din județul Constanța
Foto: Mariana Iancu / Adevărul

Citește și:

Fiul lui Marcel Toader, detalii despre înmormântarea tatălui său. Trupul afaceristului a fost depus în Constanța

Marcel Toader, depus la cimitirul Bellu. Unicul fiu este un munte de durere

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

Loading...