Vedetele autohtone încing imaginaţia bărbaţilor pe internet cu formele lor apetisante la plajă. Anna Lesko, Simona Pătruleasa, Ioana Ginghină, Dana Săvuică şi Andreea Bănică sunt sexy în costume de baie. Iată imaginile!


Anna Lesko (40 ani) şi-a făcut un obicei în a publica pe reţelele sociale mai multe fotografii cu ea sexy, în care poartă costume de baie minuscule. Lipsită de inhibiţii, cântăreaţa îşi face fotografii în diverse ipostaze, iar postările ei stârnesc o mulţime de controverse. Unii o laudă pentru felul în care arată, alţii, în schimb, o critică pentru modul provocator în care pozează, mai ales de când e mama unui băieţel superb, Adam (5 ani şi 4 luni). Anna Lesko este împreună cu DJ Vinnie de 9 ani. Simona Pătruleasa (44 ani) este o prezenţă discretă.

18nljk.jpg

Andreea Bănică este mămică sexy şi cu fiul Noah în braţe

 

Chiar dacă şi ea mai postează uneori imagini în costum de baie, acestea sunt mult mai decente. Vedeta postului Kanal D a postat recent câteva fotografii din vacanţă alături de fiica ei, Ingrid (8 ani) şi de soţul ei, omul de afaceri Sabin Ivanof. Costumul ales de Simona a fost unul întreg, de culoare închisă. Prezentatoarea de ştiri este căsătorită cu Sabin din anul 2008, când şi-au unit destinele departe de casă, în maximă discreţie, pe Insula Capri din Italia. Ei au serbat joi 11 ani de la căsătoria lor. „18 Iulie - 11 ani de când suntem o familie!”, a scris Simona în dreptul unei imagini cu soţul şi fiica lor, Ingrid.

18-dana-savuica-2.jpg

Dana Săvuică face furori în Egipt

 

Dana Săvuică (49 ani) a fost la începutul acestei luni într-o vacanţă de vis în Egipt. Cunoscută şi ca prima vedetă de la noi care a pozat în revista „Playboy”, blonda a făcut plajă într-o staţiune de lux egipteană, dar şi pe un iaht. Ea şi-a expus nurii la soare într-un costum de baie întreg. Dana este o femeie liberă de mai bine de trei ani de zile, de când a divorţat de fostul ei soţ, Răzvan, după 26 de ani de mariaj. Dana şi Răzvan au o fiică, Julie (24 de ani).

18-simona-patruleasa-2.jpg

Simona Pătruleasa arată impecabil pe plajă

 

Andreea Bănică (41 ani) este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă. Cântăreaţa care pe timpul verii locuieşte la Eforie Nord, unde are o vilă, s-a afişat în costum de baie care abia îi acoperea părţile intime, însă acest lucru nu părea să o deranjeze pe Andreea, care se consideră o femeie sexy. Este mamă a doi copii minunaţi, Sofia (9 ani) şi Andrei Noah (2 ani şi 8 luni) şi nu are vreo problemă în a posta imagini de la plajă, dimpotrivă! Mai ales că ea şi-a revenit în mod spectaculos după cele două naşteri.

18-ioana-ginghina-2.jpg

Ioana Ginghină a renunţat la inhibiţii după divorţ

 

Ioana Ginghină (41 ani) nu se sfieşte să se fotografieze în costum de baie şi să posteze imaginile pe internet, mai ales de când a divorţat, semn că are încredere în ea. Actriţa, care pe 19 iunie s-a prezentat la notar pentru a semna divorţul de Alexandru Papadopol, a realizat mai multe fotografii provocatoare în costume de baie diferite, pe care le-a publicat pe reţelele sociale. Ioana şi Alexandru au o fetiţă, Ruxandra (11 ani), care a rămas în grija actriţei.

 

Citește și:

7 vedete fără sutien pe stradă. Soția lui Marcel Pavel le face concurență Roxanei Vancea și Andreeei Bănică!

Cele mai sexy posterioare din showbiz. Andreea Bănică, Anna Lesko şi Loredana Chivu fac furori pe internet

 
 
Loading...