Nu degeaba erau cele mai invidiate femei pe vremea lui Ceauşescu. Manechinele Epocii de Aur şi-au păstrat trăsăturile sexy chiar şi acum, trecute fiind de 40, unele de 50 de ani. Click! îţi arată cum se relaxează “elevele” Zinei Dumitrescu la “pensie”.


Erau privite ca nişte zeiţe! Româncele se duceau la croitorese cu pozele lor în geantă, ca să-şi facă rochii la fel sau mergeau la coafor şi cereau coafuri identice.

12-13-vedete-foto-5-15-col.jpg

Dana Săvuică. Blonda are şi azi picioare subţiri, ca în reclamele la dresurile Adesgo
Foto: Arhivă Personală

Este vorba despre  manechinele care făceau furori în vremea comunismului, dar şi după Revoluţie, majoritatea descoperite de celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu (81 de ani): Dana Săvuică (47 de ani), Daniela Androne, Romaniţa Iovan (52 de ani), Maria Andrei şi Bianca Brad (49 de ani) sunt câteva dintre ele.

12-13-vedete-foto-6-15-col.jpg

Daniela Androne Nu se dezbrăca pe vremea lui Ceauşescu, dar recuperează acum
Foto: Arhivă Personală

Deşi mai au puţin până împlinesc 50 de ani, fostele manechine arată perfect. Fără pic de celulită, graţioase şi frumoase. La fel de suplă este şi frumoasa Maria Andrei, care a mai defilat pe podium şi după 2010, în prezentările speciale ale Lizei Panait. Acum este stilist, director artistic şi organizator de evenimente, însă “microbul” de a poza nu a dispărut.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Maria Andrei Subţirică şi cu chip interesant, blondina ar putea urca şi acum pe podium
Foto: Arhivă Personală

Astfel, în vacanţe, Maria Andrei flirtează superb cu camera foto, iar poza sexy din Mauritius este de pus în ramă.

12-13-vedete-foto-3-2-col.jpg

Bianca Brad. Şi-a ascuns chipul de păpuşă în această poză, pentru a-şi pune în evidenţă silueta
Foto: Arhivă Personală/Mediafax

Bianca Brad câştiga, în 1990, concursul “Miss Prinţesa Frumuseţii”, a făcut carieră în TV şi în modeling, iar chipul de păpuşă Barbie făcea furori în revistele nemţeşti. La 49 de ani, vedeta arată super şi a explicat şi de ce: “Ţin un regim alimentar bazat pe legume (preponderent crude), anumite fructe (cu indice glicemic mic), diverse nuci şi, din când în când, peşte (sălbatic). Am exclus făinoasele, zahărul, orezul alb, lactatele, alcoolul. Nu fumez, nu am fumat niciodată, nu pierd nopţile şi fac sport. În plus, fac meditaţii, mă rog, gândesc pozitiv”.

Romaniţa: «Nu pierd nopţile şi mănânc multe salate»

Am mai spus-o, Romaniţa Iovan este bună de lipit pe frigider, ca să-ţi treacă pofta de ronţăit dacă vrei să arăţi ca ea. La 52 de ani, creatoarea de modă pare că a oprit timpul în loc, iar pozele cu ea din vacanţă, în costum de baie, sunt dovada că ar putea urca din nou pe podium, aşa cum făcea în anii ’80. “De când mă ştiu nu beau alcool, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi! Eu cred că tinereţea este în suflet, constă în sănătatea spirituală, zâmbete şi bunătate! Nu urăsc pe nimeni chiar dacă unii chiar merită ura mea, iubesc viaţa şi pe cei din jurul meu”, ne-a declarat Romaniţa Iovan.

 
 
Loading...