Vestea că Marcel Toader s-a stins fulgerător, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, i-a înmărmurit pe cei apropiați, iar familia e în stare de șoc. Fotoreporterii Click! au fost la Constanța și în comuna Cumpăna, acolo unde afaceristul urmează să fie îngropat. Ironia sorții face ca mama lui, Rădița, să treacă prin necazul de a-și îngropa mult prea devreme și soțul, și fiul, morți amândoi din cauza problemelor cu inima.


Numai mamă să nu fii în asemenea situații! Marcel Toader a murit pe 3 august, la Periș, Ilfov, în casa avocatului său, după ce i s-a făcut brusc rău la masă. A făcut infarct, a fost resucitat preț de 57 de minute, însă în zadar. Mama lui a aflat nenorocirea de la televizor și tot nu i-a venit să creadă. „Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns… …Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era oboist, că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader la Antena Stars.

Tatăl lui Marcel Toader a murit la 70 de ani, bunica, la 35 de ani

Azi (4 august), la Constanța, în cartierul în care locuiește Rădița Toader, era apăsare mare. Fotoreporterii Click! au vorbit cu vecinii femeii, cărora nu le vine să creadă că soarta a fost așa crudă cu Marcel, despre care au numai cuvinte de laudă. “Era tare bun la suflet, plecat că a plecat așa tânăr”.

Tot înduretata mamă a declarat, pentru sursa mai sus amintită, că fiul ei va fi îngropat în localitatea cumpăna, acolo unde familia deține locul de veci. „Mâine (n.r. luni) îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a explicat mama lui Marcel Toader.

 • marcel toader capela
  Capela de Cumpăna, unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader
  foto: Mihai Ionescu
 • marcel toader cimitir
  În același cavou sunt îngropați tatăl și bunica lui Marcel
  foto: Mihai Ionescu
 • marcel toader cimitir
  Tatăl lui Marcel Toader, Corneliu Toader, s-a stins la 70 de ani
  foto: Mihai Ionescu
 • marcel toader
  foto: Mihai Ionescu
1/4

Ca o amară ironie, tatăl lui Marcel, Corneliu Toader, a murit în anul 2006, la vârsta de 70 de ani, tot din cauza problemelor cu inima.

Fotoreporterii Click! au fost azi (4 august) și la capela de la Cumpăna, însă nimeni nu știa că acolo va urma să aibă loc o înmormântare. Pe crucea familiei apare numele tatălui lui Marcel, Corneliu Toader, numele bunicii lui Marcel, Maria Toader, dar și numele mamei, care este în viață, Rada Toader, născută la 1 iulie 1939. Se poate observa că și bunica lui Marcel a murit de tânără, la doar 35 de ani.

Citește și:

Marcel Toader era să moară în 2012, când era soțul Gabrielei Cristea: „Am făcut infarct, mi s-a pus un stent!”

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...