Alte articole

Îndrăgita solistă are casa plină de premii, dar tot mai e loc şi pentru unele noi. Luni, 26 martie, cântăreaţa a fost omagiată pentru întreaga carieră şi a venit special de la Breaza (Prahova), pentru a-şi ridica diploma.


Mare sărbătoare pentru industria muzicală din România. Luni, în Aula Palatului Cantacuzino, de pe Calea Victoriei, au avut loc premiile anuale ale Revistei „Actualitatea muzicală”, editată de UCMR pentru anul 2017. Printre premianţi s-au numărat Andra, Alina Mavrodin  și formația Viţa de Vie.

marina_voica_si_oana_sarbu.jpg

Marina Voica, Oana Sarbu, solista, premii, gala, omagiu, tinuta, eleganta, soliste Epoca de Aur
Marina Voica şi Oana Sârbu au ieşit luni la o gală

Unul dintre premiile speciale i-a fost înmânat interpretei şlagărului “Şi afară plouă, plouă”. Marina Voica (81 de ani) a fost omagiată pentru întreaga carieră  şi a venit la eveniment însoţită de prietena ei foarte bună, mai tinerica Oana Sârbu (49 de ani). De remarcat însă că la capitolul vestimentaţie Marina Voica a fost mult mai curajoasă decât Oana Sârbu, căci paltonul alb imaculat, pălăria, mănuşile, bijuteriile şi eşarfa au transformat-o în regina eleganţei în ziua respectivă. Marina Voica şi Oana Sârbu au stat împreună toată după-amiaza şi probabil au depănat amintiri, căci au multe în comun. "Marinei îi sunt admiratoare de la 14 ani, îi ştiu melodiile de la 2 ani", ne-a declarat îndrăgita Oana Sârbu.

 

 
 
Loading...